Advertoriale

Oferte speciale din partea FinComBank la expoziţiile Farmer şi Moldagrotech

Автор: AgroExpert

Pentru că susţinem antreprenorii și afacerile din domeniul agricol, FinComBank a participat şi anul acesta la Săptămâna Agroindustrială de la Moldexpo, care a întrunit expozițiile Farmer şi Moldagrotech. Evenimentul, care a avut loc în perioada 13 – 16 octombrie, a reprezentat un prilej excelent de a face cunoștință cu noutăţile și tendințele din domeniul agriculturii.

Pe lângă echipamente, utilaje, meşteşuguri şi produse agricole, antreprenorii din diverse ramuri ale economiei naționale au putut afla mai multe detalii despre posibilitățile de finanţare a afacerii, pentru că, în mod tradiţional, FinComBank vine cu produse adaptate nevoilor antreprenorilor din sectorul agricol. Iar pe lângă acestea, cei care au ajuns la expoziție au putut afla despre promoțiile la depozite, carduri și transferuri, precum și despre alte produse bancare adresate persoanelor fizice.

FinComBank oferă soluții financiare complexe pentru a satisface necesitățile agricultorilor, iar acest eveniment a facilitat realizarea unui dialog între bancă și clienții business. Mai mult decât atât, expoziția a venit cu contacte și relații noi și, bineînțeles, cu parteneriate de lungă durată pentru că acesta este scopul Băncii în activitatea sa de zi cu zi. Iar oferta specială de sezon prezentată de FinComBank în cadrul evenimentului a venit cu o serie de beneficii pentru fermieri: decizie rapidă, termen până la 60 de luni pentru mijloace fixe și până la 36 de luni pentru mijloace circulante, finanțare până la 100% din valoarea investiției, oportunitatea de a beneficia de subvenții, precum și vacanță de plată la achitarea creditului”, a menționat Serghei Ceban, Șef Secția Microcreditare, FinComBank.

În cadrul Săptămânii Agroindustriale de la Moldexpo, antreprenorii au făcut cunoștință cu posibilitatea de a obține o finanțare de până la 1.000.000 de lei, fără gaj, pentru a-și începe, dezvolta sau extinde afacerea în domeniul agriculturii. Banii pot fi folosiți pentru diferite necesități inclusiv pentru suplinirea capitalului circulant (bunuri, materii prime, produse chimice şi îngrăşăminte, etc.), pentru procurarea mijloacelor fixe (echipamente, vehicule și utilaje agricole, etc.), pentru procurarea, construcția, reparația şi/sau finisarea bunurilor imobile (comerciale, industriale), pentru cheltuieli curente legate de afacere, precum și pentru refinanțarea creditelor active de la alte instituții financiare.

Ținând cont de prețurile din ce în ce mai mari la bunuri și servicii, multe entități economice, în special din sectorul real, încearcă să formeze strategic, din timp rezerve de producție, așteptând ulterior creșterea și mai mare a prețului acestora. Desigur, acest lucru ridică nevoia de finanțare suplimentară. În acest context, FinComBank este mereu gata să le ofere clienților actuali și celor potențiali sprijin în nevoile lor. Specialiștii noștri încearcă să anticipeze așteptările clienților oferind cele mai atractive produse de creditare”, a declarat Alla Vidrașco, Şef Secţia Creditarea Businessului Mic și Mijlociu, FinComBank.

Expozițiile Farmer şi Moldagrotech au oferit oportunitate antreprenorilor de a afla și despre proiectele speciale de creditare, printre care Livada Moldovei și noul proiect „Start pentru Tineri” destinat antreprenorilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani, care deţin şi dezvoltă afaceri în orice activitate din agricultură, producție, furnizare de servicii, inclusiv activitate comercială. Iar pe lângă acestea, vizitatorii evenimentului au avut parte de consultanță individuală și au putut obține pe loc un răspuns preliminar vizavi de posibilitatea finanțării afacerii.

Vă invităm să urmăriți pagina fincombusiness pe Facebook – o platformă destinată mediului de afaceri din ţară care vine în întâmpinarea antreprenorilor şi businessului. Pagina fincombusiness vă ajută să fiți la curent cu: ultimele noutăți despre produsele şi serviciile Băncii create pentru afaceri, life hacks, sfaturi şi business case-uri; promoții şi oferte speciale; interviuri cu experții; afaceri de succes ale antreprenorilor din Moldova şi multe altele.

De asemenea, vă invităm să urmăriți campania „#FinComBusiness – preţuim oameni, încurajăm afaceripe platformele FinComBank, pentru a face cunoștință cu istoriile de succes ale altor antreprenori din diverse domenii ale economiei, precum și rubrica Părerea Expertului, pentru a afla de la experți mai multe detalii despre noile produse și tehnologii, servicii digitale, plăţile online şi E-Commerce, precum și despre produsele și serviciile pentru întreprinderile din domeniul agricol și nu numai.

înapoi la listă