Advertoriale

FINCOMBANK VĂ INVITĂ LA EVENIMENTUL UNIC CU TEMATICĂ AGRARĂ DIN MOLDOVA

FinComBank susține dezvoltarea afacerilor în domeniul agricol, deaceea participă și anul acesta la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo, care întrunește expozițiile Farmer și Moldagrotech. Vă invităm la o nouă ediție a evenimentului unic din domeniul agricol din țară care va avea loc în perioada 13 – 16 octombrie 2022. Vă așteptăm la standul FinComBank la Moldexpo, la intrarea în Pavilionul nr.2, între orele 10:00-18:00.

Expozițiile Moldagroteh și Farmer reprezintă un prilej excelent de a face cunoștință cu noutățile din domeniul agriculturii. Mai mult decât atât, pe lângă mașini, echipamente, utilaje, tehnologii, meșteșuguri și produse agricole, antreprenorii pot afla mai multe detalii despre posibilitățile de finanțare a afacerii, pentru că, în mod tradițional, FinComBank vine cu produse adaptate nevoilor antreprenorilor din sectorul agricol.

Fie sunteți la începutul afacerii și aveți nevoie de mijloace circulante pentru acest sezon, fie sunteți un agricultor cu experiență care căută fonduri pentru extinderea afacerii sau învestiții pentru tehnică și echipamente, vă așteptăm la standul FinComBank. Analizați promoția de sezon, proiectele speciale, finanțările din resurse externe și ofertele de microcreditare, obțineți o consultație din partea specialiștilor și primiți pe loc un răspuns preliminar vizavi de posibilitatea finanțării afacerii.

Știm cât de prețios este timpul pentru un antreprenor și cât de mult acesta valorează toamna, în timpul sezonului, de aceea, FinComBank vine la expoziție cu o echipă de profesioniști care, pe lângă consultații referitoare la produsele și serviciile bancare, vor efectua o analiză preliminară a posibilității contractării creditului bancar.

Vă așteptăm la standul nostru de la Moldexpo, la intrarea în Pavilionul nr.2, unde experții noștri vă vor ajuta să obțineți sursa de finanțare potrivită nevoilor Dvs. Noi vă oferim suportul financiar de care aveți nevoie pentru ca businessul să dea roade.

FinComBank  – prețuim oameni, încurajăm afaceri!

 

Contactați-ne pentru informații suplimentare:         
Теl.: (+373-22) 26-98-22         
E-mail:
fincom@fincombank.com       
Website: www.fincombank.cоm

înapoi la listă