В Молдове

ANSA: interdicția Ucrainei la exportul de carne și ouă de pasăre – nonsens

Автор: AgroExpert
carne ouă interdicție Ucriana - AgroExpert.md

Decizia Ucrainei de a interzice importul de carne de pasăre și ouă din Republica Moldova este un nonsens, se arată în declarația ANSA.

Autoritatea spune că Republica Moldova nu exportă carne și ouă de pasăre, de aceea decizia pe care au luat-o autoritățile ucrainene nu are niciun sens.

În dimineața zile de astăzi autoritățile ucrainene au anunțat că interzic importul de carne și ouă de pasăre din Republica Moldova și Chile.

„Este interzis importul pe teritoriul regiunii Dnipropetrovsk din Republica Moldova ouă pentru incubație, păsări de curte, produse derivate (cu excepția produselor care au fost prelucrate printr-o metodă care garantează distrugerea agentului cauzal al bolii specificate). în conformitate cu Cerințele privind importul (expedierea) animalelor vii și a materialului lor de reproducere, produse alimentare de origine animală, furaje, fân, paie, precum și subproduse de origine animală și produse de prelucrare, prelucrare a acestora, aprobate de către Ordinul Ministerului Politicii Agrare și Alimentației al Ucrainei din 16.11.2018 nr. 553”, se arată în mesaj.

⚡️Urmărește știrile Agroexpert pe-> Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

înapoi la listă