Capello Quasar

Продам
758 (Сегодня 3)

Cea mai buna solutie pentru dumneavoastra

Quasar, ideal în condiții extreme

Quasar, cel mai bine vândut produs Capello în Republica Moldova este realizat în versiunea fixă (4 – 12 rânduri) și pliabilă (6 – 12 rânduri). Asigură o performanță ridicată și oferă, la deplasarea pe șosea, compactitate maximă, stabilitate la conducere și vizibilitate foarte bună.
Polimerul folosit pentru capotă și pentru despicătoarele de lan este rezistent la rugină și nealterabil în timp. Mai mult, învelișul din polimer facilitează trecerea printre frunze și tulpini chiar și în cele mai dificile condiții meteorologice și minimalizează pierderile de material, deoarece anulează impactul știuletelui, chiar și la viteze mari de înaintare.
Quasar și-a demonstrat calitățile chiar și în condiții extreme, cum ar fi atunci când recolta este culcată la pământ și necesită o secțiune joasă sau în cazul în care porumbul este uscat.

Șasiu ușor, robustețe ridicată
Inspirați de pârghiile care pun în funcțiune extremitățile brațelor și amintesc de o potcoavă, designerii au botezat șasiul seria HS, adică Horse Shoe. Liniile sunt concepute pentru a face structura ușoară, dar solidă, perfect dimensionată pentru a dota headere rabatabile de mari dimensiuni. Se poate atașa la orice tip de combină, iar unghiul de lucru se ajustează cu scopul de a satisface nevoile fiecărui utilizator în funcție de cererile acestuia.
Noile caroserii din polimer de înaltă rezistență marchează un pas înainte în istoria headerelor Capello

Curățarea headerului se face doar cu mâinile
Designul curbat influențează fluxul produsului în orice condiții de lucru, permițând o recoltare rapidă și ușoară.
Curățarea headerului este rapidă și facilă datorită posibilității de a demonta întregul corp din doar câteva mișcări și, mai presus de toate, fără chei sau alte instrumente: se poate face folosind doar mâinile.

Характеристики

Capello
Quasar
новый
2021
кукуруза
4
4

Включенные опции

Измельчитель
договорная
Бельцы мун. , с. Balti
068889956