Boxpaleti din plastic pentru fructe si legume

Продам
504 (Сегодня 1)

Boxpaleții din plastic, ambalajele perfecte pentru fructe, legume , struguri si pomusoare


Procesul de depozitare și distribuire a legumelor și fructelor în cele mai bune condiții este foarte important în economia unui agricultor.
Aici intervin ambalajele care pot să păstreze valoarea productiei grcole pentru ca atunci când ajung pe masă sau în conserve să își mențină nutrienții pentru care le cultivăm.

Când vorbim despre fructe și legume, un ambalaj solid, dar ușor, care păstrează integritatea fizică și previne deteriorările prin mucegăire și putrezire, este exact acea soluție inteligentă de care are nevoie un agricultor la recoltare.

Boxpaleții fac depozitarea fructelor să fie mult mai simplă

Teoretic, boxpaleții reprezintă un sistem ideal de ambalare pentru o gamă largă de aplicații, atât din domeniul agriculturii, cât și din industrie.

Practic, variantele produse din lemn și utilizate încă pe scară largă au o serie de neajunsuri sub aspectul greutății prea mari și variabile, igienei deficitare, absorbției de apă și producerii de mucegaiuri care deteriorează rapid atât ambalajul în sine, cât și marfa din interior.

O soluție mai eficientă de ambalare sunt boxpaleții din plastic.
Aceștia sunt realizați din materie primă virgină, o polietilenă de înaltă densitate (HDPE) non-toxică din punct de vedere alimentar, ce garantează o durată lungă de viață și rezistență crescută împotriva agenților chimici, a înghețului, căldurii și a radiațiilor UV.

În boxpaleți, legumele și fructele se pot depozita fără probleme în spații de exterior cât timp ne mai bucurăm de toamnă. Colțurile rotunjite și suprafața interioară netedă facilitează curățarea și nu agresează mecanic marfa din interior.

Designul robust permite depozitarea, suprapunerea și transportarea alimentelor sau a bunurilor industriale.

Dimensiunile boxpaleților sunt gândite astfel încât să optimizeze utilizarea spațiului în camioane, containere și în depozite.

Dacă vorbim despre cantități mari de marfă, optimizarea spațiului de transport reprezintă și economii prin reducerea numărului de drumuri necesare pentru o anumită cantitate de marfă.

Întrucât boxpaleții din plastic nu absorb umezeala, greutatea boxpaleților din plastic rămâne constantă, astfel încât, la cântărirea containerul plin, veți ști exact ce cantitate de fructe sau de legume se află în interior.

Perforați sau plini, boxpaleții din plastic se aleg în funcție de tipul de produs

Varianta închisă (plină) este potrivită pentru lichide și produse alimentare suculente cum sunt, de exemplu, strugurii. Datorită materiilor prime de înaltă calitate din care sunt fabricați, boxpaleții sunt rezistenți la substanțe acide sau alcaline, atât diluate, cât și concentrate.

Atât structura de pereți dubli, cu ranforsări la colțuri și în centru, cât și forma părții inferioare garantează o rezistență mare la încărcare. Datorită colțurilor rotunjite și robinetului de scurgere cu diametrul de 1″ sau 2″ fixat de corpul boxpaletului, golirea, dar și curățarea interiorului se face foarte ușor.

Boxpaleții închiși pot fi utilizați și pentru stocarea produselor industriale de mici dimensiuni (la grămadă).

În agricultură, acești boxpaleți sunt ideali pentru depozitarea sau transportul spre procesare a diferitelor fructe sau legume cum sunt: struguri, prune, piersici, roșii, castraveți etc., iar pentru industria alimentară, acești boxpaleți sunt recomandați pentru depozitarea sau procesarea pe termen lung a produselor din carne sau lactate în spații frigorifice.

Pe de altă parte, boxpaleții perforați permit circulația aerului prin pereți, ceea ce îi recomandă pentru depozitarea și transportul produselor agricole sau al altor produse alimentare ce necesită aerare. Mai ales când avem de-a face cu produse sensibile, cum sunt fructele și legumele, este important să evităm supraîncălzirea și transpirația, fenomene care ar deteriora rapid marfa.

Pentru producția de fructe sau legume, boxpaleții perforați sunt alegerea potrivită pentru transportarea și păstrarea acestora.

Depozitarea în spații refrigerate nu reprezintă o problemă, întrucât boxpaleții au o rezistență ridicată la îngheț, oferind în același timp o ușoară protecție la temperatură. Fiind ușor de manevrat, riscul de alunecare și accidente în depozit este extrem de redus.

Pentru mai mulet informatii referitor la boxpaletii din plastic accesati pagina noastra : www.tara.md/boxpaleti sau apelati-ne la nr. 069151125.

договорная
Кишинёв мун.
+37378080914