Партнерские материалы

AgricolaHub – un nou ecosistem pentru agricultorii din Moldova

Автор: AgroExpert

Maib anunță lansarea AgricolaHub.md, un nou ecosistem dedicat agricultorilor și comercianților de mărfuri, utilaje și tehnică agricolă. Amintim că anterior a fost lansat DriveHub și CasaHub, ca parte a strategiei maib de a fi un orchestrator de ecosisteme.

Noua platformă este destinată atât agricultorilor, cât și comercianților de mărfuri, utilaje și tehnică agricolă, concentrând ofertele de vânzare sau cumpărare (semințe, fertilizanți, echipament agricol) și o serie de utilități și servicii (oferte de finanțare, asigurare).

Giorgi Shagidze, Președintele maib:

”Suntem încântați să anunțăm lansarea AgricolaHub. Am convingerea că această platformă va sprijini fermierii moldoveni, un segment foarte important pentru maib și pentru țară, facilitându-le căutarea mai ușoară și mai rapidă a produselor și echipamentelor agricole. Planificăm actualizări ulterioare ale AgricolaHub prin adăugarea de noi servicii pe platformă. Prioritatea noastră este să ținem fermierii la curent cu informațiile, produsele și prețurile relevante, precum și cu ofertele de finanțare disponibile pentru ei. De asemenea, această platformă va ajuta maib să ne consolidăm poziția de lider în susținerea clienților IMM”.  

AgricolaHub.md va crea fiecărui utilizator logat o experiență incomparabilă, sprijinind afacerile agro și pasiunea pentru agricultură. Printre facilitățile platformei menționăm:

  1. Companii și oferte din diferite domenii agro – într-o singură platformă

Nu mai este nevoie de mult timp și efort pentru a accesa zeci de platforme cu scopul de a găsi anunțul potrivit. Toate acestea sunt concentrate pe un singur site.

  1. Crearea contului absolut gratuită

Procesul de creare a contului este unul simplificat și rapid, efectiv primul anunț poate fi plasat în doar câteva clickuri. Totodată, toate serviciile portalului sunt gratuite, respectiv fiecare utilizator beneficiază de un instrument multifuncțional și util pentru dezvoltarea afacerii sale fără a achita comisioane sau plăți.

  1. Gestionarea anunțurilor

Procesul de gestionare a anunțurilor este unul multifuncțional și complex. AgricolaHub.md oferă opțiunea de a le salva  în lista de favorite, fapt ce permite urmărirea constantă a prețului indicat și notificarea la modificarea acestuia.

  1. Comunicare directă

AgricolaHub.md este dotat cu un chat intern care permite expedierea mesajelor directe comerciantului. Mai mult decât atât, mesajele din chat se salvează în istoric și sunt accesibile de pe orice dispozitiv.

  1. Urmărește prețul

Widget-ul urmărește prețul și va trimite emailuri automat atunci când anunțurile de care ești interesat își modifică prețul.

  1. Suport și mentenanță

Echipa profesionistă are grijă de calmul fiecărui utilizator și  este gata să ofere suport în cea mai scurtă perioadă, exact atunci când este nevoie prin intermediul mai multor canale - Viber, Telegram sau prin apel telefonic.

  1. Programe de finanțări

Pe noua platformă sunt prezentate informații actualizate și utile despre diferite tipuri de finanțări, granturi, asigurări, subvenții sau credite. Toate acestea sunt accesibile gratuit.

AgricolaHub.md se va dezvolta continuu, în scurt timp urmând a fi completat cu funcționalități noi: curs valutar, blogul cu informații utile, calculator de credite online, hărți cu tipurile de soluri, tehnică și utilaje agricole (frigidere, elevatoare etc.), lista de prețuri la combustibil și, mai mult decât atât, cu opțiunea de „tranzacție sigură”, despre care vom povesti pe parcurs.

AgricolaHub.md - platforma agricultorilor din Moldova!

обратно к списку