Партнерские материалы

Agromotor Premium aduce la Moldagrotech branduri de top pentru succesul fermierilor

Автор: Fiodorov Ilinca
agromotor - agroexpert.md

Pentru agricultorii care doresc să obțină produse de calitate și să aibă succes în afacerea lor, investițiile în tehnică și utilaje agricole performante reprezintă o cheie esențială. La expoziția Moldagrotech (Spring), startul căreia a fost dat joi, 16 martie, compania Agromotor Premium, a expus o gamă largă de tehnică și echipamente ale celor mai renumite branduri germane cum ar fi Deutz Fahr, Amazone, Krone.

„Noi am decis să împărțim furnizarea noastră de tehnică agricolă în două segmente distincte: unul pentru utilajele agricole premium și unul pentru cele standard. Aceasta ne permite să oferim soluții adaptate nevoilor fiecărui fermier, indiferent de dimensiunea afacerii lor. În plus, suntem conștienți că fermierii mici și mijlocii de astăzi pot deveni mari jucători pe piață în viitor. Prin urmare, îi susținem în creșterea afacerilor lor prin furnizarea de opțiuni de achiziționare, informații financiare și asistență tehnică pentru a-și putea cumpăra produsele noastre”, susține Anatol David, directorul general al companiei Agromotor Premium.

În contextul unei oferte foarte ample pe piața tehnicii agricole, expozițiile joacă un rol crucial în analizarea opțiunilor disponibile și în luarea deciziilor informate și argumentate de către fermieri.

„Participăm anual la expoziții și considerăm că este important să fim alături de clienții noștri și să le oferim ocazia să ne vadă tehnica agricolă, alături de alte produse similare, pentru a putea face comparații și alegerea cea mai bună pentru afacerea lor”, mai punctează directorul.

Spre deosebire de ceilalți ani, în cadrul expoziției MOLDAGROTECH (Spring), cei de la Agromor Premium au pus accent pe sectorul zootehnic și produsele necesare pentru prepararea furajelor.

„Este important ca fermierii să aibă la dispoziție utilaje de calitate care să le faciliteze munca și să le reducă cheltuielile de producție. Gama KRONE vine în sprijinul lor, avem combine cu o putere impresionantă de 1180 de cai putere. Aceste utilaje oferă diferențe semnificative pe piață în ceea ce privește modul de tăiere, preparare și plasare a furajelor. Suntem convinși că Republica Moldova are un potențial semnificativ pentru dezvoltarea sectorului zootehnic”, a mai evidențiat directorul companiei.

Pe lângă ofertele din Gama Krone, vizitatorii expoziției Moldagrotech vor putea vedea alte două branduri de tehnică agricolă cu renume mondial: Deutz-Fahr și Amazone.

„Agricultorii noștri sunt foarte instruiți și vor continua să învețe lucruri noi. Prin urmare, venim mereu în fața lor cu cele mai bune produse. Știm așteptările lor și ne dezvoltăm în așa fel încât să fim alături de ei. Odată ce un client achiziționează tehnica de la noi, este important să avem grijă de el atât în perioada de garanție, cât și după aceea. Cred că anume abordarea noastră și brandurile cu care venim ne diferențiază de ceilalți pe piață”, a conchis Anatol David.

Agromotor Premium invită toți agricultorii la stand-ul lor din cadrul expoziției ce va avea loc până duminică 19 martie unde vor răspunde prompt la necesitățile clienților prin oferirea soluțiilor personalizate, perfect adaptate fiecărei situații. Pentru informatii apelati 022-011-003 Centrul tenic Deutz Fahr. 

⚡️Urmărește știrile Agroexpert pe-> Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!