Партнерские материалы

Expoziția națională „Fabricat în Moldova”- 1-5 februarie 2023, CIE „Moldexpo”

Автор: AgroExpert
Expoziția națională „Fabricat în Moldova” - Agroexpert.md

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) te invită la cea de-a XX-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, care se va desfășura în perioada 1-5 februarie 2023, la CIE „Moldexpo” (mun. Chișinău, str. Ghioceilor 1).

Sergiu HAREA, Președinte CCI a RM: „După o pauză de doi ani, cauzată de pandemia de Covid- 19, revenim în forță cu ediția jubiliară a celui mai așteptat eveniment expozițional al anului- Expoziția națională „Fabricat în Moldova”. Sloganul acestei ediții „Fabricat în Moldova- Fabricat petru Tine!”, reprezintă perseverența antreprenorilor autohtoni și devotamentul consumatorilor moldoveni.

Ediția din 2023 se așteaptă a fi una de amploare, datorită solicitărilor antreprenorilor autohtoni de a-și promova produsele și serviciile pe piața națională, dar și ale consumatorilor moldoveni de a putea procura produse calitative, la preț accesibil. În acest context, menționez că la ediția curentă prioritate la eveniment vor avea companiile din domeniul agroindustrial. Pentru promovarea acestor companii, vom organiza, pentru prima dată, un Forum în domeniul vinificației, la care vor participa reprezentanți din România, Italia, Spania, Belgia, Egipt, Polonia, Turcia, etc, interesați de vinurile Moldovei.

Expoziția se va desfășura pe o suprafață de 2 800 m2 și se preconizează participarea a peste 300 de agenți economici din toate raioanele republicii.

Suntem bucuroși să anunțăm că în cadrul ediției curente a expoziției, vizitatorii vor putea întâlni circa 40 de companii participante noi, aici vorbim atât de producători din domeniul textil, industrial, alimentar, dar și prestatori de servicii. Standurile acestora le ve-ți găsi în cele 2 pavilioane expoziționale.

Expoziţia va fi amplasată sectorial și în dependență de profilul de activitate, în pavilionul central și pavilioanele 2, după cum urmează:

Pavilionul Central: Vor fi expuse întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective ale raioanelor republicii printre care: Hîncești, Leova, Nisporeni, Călărași, Criuleni, Ungheni, Anenii Noi, Râșcani, Ialoveni, Cimișlia, Florești, Fălești, Edineț, UTA Găgăuzia și altele.

Pavilionul Nr.2: Vor fi expuse întreprinderi industriale, textile și mobilă, precum și alte bunuri de larg consum. Aici vor fi concentrate companii care reprezintă brandul „Din Inimă”, aceștia fiind cei mai buni producători de textile, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte fabricate în Moldova.

Vor fi expuse instituțiile publice prestatoare de servicii precum: ANOFM, AGEPI, CNAS, ODA, AIPA, Agenția de investiții, organizații non-guvernamentale, meșterii populari etc.

Ceremonia oficială de inaugurare a expoziției va avea loc pe data de 1 februarie 2023, la ora 10.00, în incinta Pavilionului Nr. 2 al CIE „Moldexpo”. Expoziția se va desfășura în perioada 1-5 februarie 2023, între orele 10:00- 18.00.

Aduc sincere mulțumiri Guvernului Republicii Moldova pentru suport, Instituției Publice Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA), și desigur partenerilor media: Agrobiznes; Agro Tv; Agroexpert; #Diez; My Business; News Maker; Privesc.eu; Rlive, realitatea, bani.md și TVR Moldova.

Stimate antreprenor, ne vedem la „Fabricat în Moldova”, dragă consumator- „Fabricat în Moldova- e Fabricat petru Tine!””

Pentru detalii:

Notă: ,,Fabricat în Moldova” este evenimentul de augur cu care debutează programul fiecărui an expozițional în Republica Moldova. Scopul principal al expoziției este de a  susține producătorii autohtoni, promova produsele competitive pe piața internă și externă, atrage investiții, intensifica dialogul public-privat. Prin organizarea acestui eveniment, CCI a RM își pune următoarele obiective: prezentarea și promovarea noilor tehnologii, produse și servicii; crearea premiselor pentru găsirea partenerilor de afaceri atât din ţară, cât şi din afara ţării, purtarea discuțiilor, negocierilor, efectuarea schimbului de experiență și bune practici; intensificarea fluxurilor investiționale în țară.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!