Hibrizii Onyx® Premium de Floarea-Soarelui Pentru Consum

Партнерские материалы

Progrese crescânde în ceea ce privește hibrizii Onyx®

Dacă doriți rezultate bune, luați în considerare hibrizii Onyx®. Datorită semințelor mari și uniforme, prelucrarea după recoltare este eficientă și randamentul va fi maxim în gama cu caracteristici superioare.

Soiurile de floarea-soarelui hibride Onyx sunt ameliorate pentru a obține semințe mari, de calitate superioară, destinate comercializării pentru consum. Ameliorarea soiurilor Nuseed vizează atât randamente ridicate, cât și rezistență agronomică optimă la condițiile de cultivare solicitante. Gama Onyx îmbină toleranța la erbicide Clearfield® cu rezistența excelentă la boli și stabilitatea plantelor. Onyx asigură trăsăturile de floarea-soarelui care vor genera profit pentru cultivator și îi vor furniza pieței exact ceea ce are nevoie.

Lanțul valoric

Hibrizii Onyx, având o rezistență agronomică solidă, sunt ameliorați pentru a asigura randament cultivatorilor interesați să își crească rentabilitatea și să își scădea riscurile îndreptându-se spre cultivarea de floarea-soarelui pentru consum.

Tehnologiile Clearfield și Clearfield Plus simplifică și îmbunătățesc controlul buruienilor, chiar și în cazul problemelor dificile precum rezistența la Broomrape și ACCase, facilitând producția unui eșantion mai curat și mai omogen.

Datorită semințelor mari și uniforme, prelucrarea după recoltare este eficientă și randamentul va fi maxim în gama cu caracteristici superioare.

Coaja neagră distinctivă este atrăgătoare pentru consumatori, care se bucură de o aromă plăcută, de gust pronunțat și textură bogată, semințele fiind totodată ușor de decojit.

Datorită ameliorării randamentului, controlului îmbunătățit al buruienilor prin trăsătura de toleranță la erbicide Clearfield și rezistenței soiurilor Onyx în perioadele solicitante, Onyx hibrizi vor asigura randamente considerabil mai mari decât ceilalți hibrizi și soiurile convenționale.

Mai multe detalii:

Hibrizii N6LM304 Onyx®
Hibrizii N5LM307 Onyx®
Hibrizii N5LM301 Onyx®

 

___

DATE DE CONTACT 

Pentru sezonul 2021, oferim o gamă largă de hibrizi de floarea-soarelui performanți, adaptați pentru fiecare fermă.
Pentru mai multe informații despre rețeaua locală de distribuție și produsele noastre, contactați-ne:

Teodor Cojocaru
Sales Manager for Moldova and Romania
m: +40 (727) 824 538
https://nuseed.com/ro/
https://www.facebook.com/ NuseedRomania
e-mail: info.eu@nuseed.com 

Источник: Agroexpert
обратно к списку