Ia un credit pentru utilaj agricol și participă la o tombolă cu premii valoroase

Партнерские материалы

Vrei să optimizezi cheltuielile și să mărești randamentul roadei? În plin sezon simți lipsa unei tehnici eficiente? Pentru că te înțelege, Moldova Agroindbank îți acordă finanțarea necesară pentru achiziția combinelor, tractoarelor sau a altui utilaj agricol performant. 

Finanțează procurarea tehnicii agricole în condiții avantajoase de la parteneri și automat participi la o mega tombolă și ai șansa să câștigi unul dintre premiile valoroase puse în joc: 1 ATV - vehiculul perfect pentru drumuri cu denivelări, 5 sisteme de navigație GPS, 10 binocluri performante.

Beneficiază de un credit pentru procurarea tehnicii în condiții speciale:

  • dobândă atractivă – de la 4,35% în lei;
  • rambursarea anticipată – 0%;
  • gaj – tehnica procurată;
  • aportul propriu constituie doar 20% din valoarea bunului;
  • pachet de acte simplificat și acordare rapidă.

Fii în pas cu agricultura modernă, procură tehnică inteligentă, în perioada 1 martie - 30 iunie a.c., și devino unul dintre norocoșii câștigători. Cu creditul pentru tehnica agricolă de la Moldova Agroindbank îți realizezi rapid planurile de dezvoltare a afacerii.

Mai multe detalii despre campania promoţională şi condiţiile de participare la tombolă poţi afla la partenerii noştri, în sucursalele Moldova Agroindbank din raioanele ţării sau solicitând o ofertă online.

Regulamentul promoţiei şi condiţiile de participare pot fi consultate aici.

обратно к списку