Партнерские материалы

Învingătorii concursului "NOTORIUM TRADEMARK AWARDS 2023"

Pe 24 noiembrie, la Gala de Decernare a Premiilor Notorium Trademark Awards 2023, or. Chișinău, mărcile UKRAVIT si OBEREGAGRO au fost desemnate învingătoare, revendicând TROFEUL și Diploma de onoare - LOCUL 1 la categoria „Produse chimice agricole” si LOCUL 1 la categoria „Comerț produse pentru agricultură”.

Este pentru al 5-lea an consecutiv când marca UKRAVIT obține recunoștința clienților pentru eficacitatea și rentabilitatea produselor oferite.
Iar marca OBEREGAGRO pentru al 4-lea an consecutiv este pusă în valoare și obține  apreciere pentru activitatea întregii sale echipe: o echipă dinamică, onestă, responsabilă de tot ce face, care contribuie la menținerea unor relații de parteneriat durabil și loial cu fiecare agricultor.
”Apreciem fiecare vot primit și suntem recunoscători partenerilor noștri pentru încredere, susținere și fidelitate.

Pentru compania OBEREGAGRO, anul 2023 este un an jubiliar. Împlinim 15 ani de la data fondării și aprecierea primită la acest concurs ne încurajează să fim mai eficienți și să oferim soluții optimale pentru prosperitatea clienților și  întregului sector agricol. Ne propunem și în continuare să menținem o politică comercială avantajoasă pentru partenerii noștri fideli, pentru a trece cu bine peste incertitudinile financiare existente”.

ICS OBEREGAGRO SRL este reprezentantul oficial al companiei UKRAVIT pe piața Republicii Moldova. Oferă posibilitatea de a obține finanțare la dobânda zero pentru achiziționarea produselor de uz fitosanitar. www.UKRAVIT.MD

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!