Moldova Fruct participă la MacFrut— prima expoziție în format digital. ÎNREGISTREAZA-TE în calitate de vizitator!

Партнерские материалы

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct va participa, cu suportul proiectului USAID/APM, în zilele de 8, 9 și 10 septembrie curent la MacFrut Digital – prima expoziție virtuală destinată profesioniștilor din sectorul de fructe și legume. 

Fructele moldovenești calitative și gustoase vor fi prezentate vizitatorilor din diferite colțuri ale lumii.  În acest scop, Asociația a elaborat un spot video în care a prezentat livezile performante, fructele savuroase și infrastructura de post-recoltare și depozitare. 

MacFrut Digital este o platformă interactivă pentru expozanți pentru a se conecta cu cumpărătorii și profesioniștii care „participă” la evenimentul virtual pe parcursul celor 3 zile. Pentru vizitarea expoziției, doritorii se pot înregistra gratuit și explora, pavilioanele împărțite în categorii de produse, de asemenea vizitatorii se pot conecta cu expozanții prin instrumentul integrat pentru întâlniri B2B.  

Dacă anterior participam anual cu stand la câteva din cele mai mari expoziții din lume, anul acesta posibilitățile de deplasare s-au limitat. În contextul pandemiei Covid-19, Moldova Fruct a decis să fie cât mai activă în mediul online. Este prima experiență de participare la acest tip de evenimente și dorim să vedem cum funcționează acest format. Sperăm să stabilim contacte cu noi cumpărători de fructe în special din regiunile unde avem perspective nevalorificate: țările Baltice, Europa de Est etc.”, spune Adrian Cojocaru, specialist marketing în cadrul Moldova Fruct.

Anul trecut, un grup de membri al Moldova Fruct au participat la expoziția MacFruct, Italia în format tradițional și au reușit să vadă tendințele în domeniul fructelor, au stabilit contacte cu furnizori de soluții pentru ambalarea și prezentarea fructelor. În acest an, persoanele interesate sunt invitate să se înregistreze în calitate de vizitatori ai evenimentului: Linkul pentru înregistrare. 

Источник: Agroexpert
обратно к списку