Партнерские материалы

Soluția perfectă pentru condiții dificile: Porumbul Kamponi CS

Автор: AgroExpert
Soluția perfectă pentru condiții dificile: Porumbul Kamponi CS - agroexpert.md

Cu un potențial ridicat de producție în toate condițiile de cultură, și în special în situații de stres hidric, Porumbul Kamponi CS (FAO 330) este soluția de încredere pentru fermieri. Acesta se remarcă prin pierderea rapidă a apei din bob și oferă o dublă utilizare, atât pentru boabe, cât și pentru siloz.

Hibrid de generaţie nouă, cu avantaje tehnologice superioare, Kamponi CS este adaptat condiţiilor de secetă. A obţinut rezultate excelente în cultura mare în ultimii doi ani, în reţeaua proprie de testare, în platforme la colaboratori, cât şi în reţeaua independentă a APPR, unde în primul an de testare s-a clasat pe prima poziţie pe segmentul său de maturitate şi se menţine printre primii. Planta prezintă o stare fitosanitară excelentă până la sfârşitul ciclului de vegetaţie, iar după maturitate, scăderea rapidă a apei din bob este un alt avantaj al hibridului.

Iată câteva dintre beneficiile și caracteristicile sale remarcabile:

Beneficii:
- Potențial ridicat de producție în toate condițiile de cultură, în special în condiții de stres hidric.
- Pierdere rapidă a apei din bob.
- Dublu utilizare boabe/siloz.

Caracteristici:
- Tip bob: dentat.
- Utilizare: boabe/siloz.
- Talie și inserția știuletelui înaltă.

Elemente de productivitate:
- Număr mediu de rânduri: 16.
- Număr mediu boabe/rând: 34-36.
- MMB medie: 304.

KAMPONI CS - hibrid de porumb cu FAO 330 în ferma KAMPONI CS - hibrid de porumb cu FAO 330 în ferma "Kelley Grains Impex" SRL din localitatea Balaban, r-nul Taraclia. August 2021.

Pe soluri fertile și cu o umiditate bună, hibridul de porumb Kamponi CS se recomandă de a fi semănat la o densitate între 62.000 și 65.000 (b.g/ha).
În contrast, pe soluri sărace și cu umiditate scăzută, densitate  recomandată este 60.000 și 62.000 (b.g/ha).

Acest produs este unul exclusiv, care poate fi procurat doar în cadrul WeTrade. Pentru mai multe detalii: www.wetarde.md , tel: (+373) 79600332

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!