Tractoarele specializate pentru vii și livezi Deutz-Fahr Agroplus

Партнерские материалы

Tractoarele din seria Agroplus produse de Deutz-Fahr sunt special proiectate şi construite pentru activităţi agricole în livezi şi vii, în conformitate cu standardele de control al calităţii aparţinând DEUTZ-FAHR, care sunt unele cele mai severe din industrie. Sunt prevăzute cu motoare compacte cu 4 cilindri cu puterea de 85 – 106 CP, de aceea pot duce sarcini grele, indiferent de spațiul de manevră. Au raza de cotitură foarte bună de 60°, ce permite manevrarea cu ușurință în spatiile înguste din vii și livezi. Capacitate uimitoare de ridicare a sistemului de ridicare spate de 3000 kg și capacitate înaltă la ridicare față în cazul adăugării opțiunii tiranților față de 1500 kg. 

Exploatare eficientă și economă

Opțiunile variate de transmisii vă vor permite să o alegeți pe cea care corespunde cel mai bine necesităților. Tractoarele din seria Deutz-Fahr Agroplus sunt prevăzute cu o transmisie precisă și robustă care asigură operarea placută pe durata întregului ciclu de viață al acestuia.

Transmisie performantă de 30+15 care poate fi dotată opțional cu 45+45 cu PowerShift și PowerShuttle. Sistemul de tracțiune integrală pe toate cele patru roți asigură manevrare ușoară în spații înguste, indiferent de condițiile de mediu sau de umiditatea solului.Priza de putere APP a fost proiectată să pună în mișcare în mod cât mai econom o gamă variată de accesorii și să furnizeze puterea necesară acestora chiar și în cele mai dificile condiții de lucru.

Cabina tractorului DEUTZ-FAHR Agroplus - compactă dar foarte bine dotată.

Spațiul din interior este bine optimizat, astfel ca operatorul se va bucura de confort în timpul orelor de lucru. Vizibilitatea este asigurată de geamurile largi și oglinzile retrovizoare bine amplasate. Comenzile sunt situate vizibil și sunt ușor de accesat. 

Indicatoarele digitale asigură o monitorizare precisă a APP (arborele prizei putere), a motorului şi a vitezei si directiei de rulare.

⚡️Pentru mai multe informații accesează pagina de Facebook și web-situl companiei „Agromotor – Premium” sau pe numărul de telefon 069-150-696

обратно к списку