Партнерские материалы

Ziua Câmpului 2024, marca Agrostoc: Eveniment agricol de referință

Автор: AgroExpert
Ziua Câmpului 2024, marca Agrostoc: Eveniment agricol de referință - agroexpert.md

Cooperativa de Întreprinzător AGROSTOC vă invită să participați la un eveniment de excepție – Ziua Câmpului 2024. Pe 6 iunie, începând cu ora 9:30, fermierii, specialiștii, cercetătorii și partenerii din întreaga țară se vor reuni pe câmpurile Agrostoc-Prim din satul Visoca, raionul Soroca, pentru a prezenta și discuta despre noile soiuri de grâu și orz marca AGROSTOC.

Ziua Câmpului este o ocazie ideală pentru toți cei implicați în agricultură să se întâlnească, să împărtășească experiențe și să învețe despre ultimele inovații și practici din domeniu. Evenimentul promite o zi plină de activități interesante, prezentări detaliate și demonstrații pe teren ale celor mai noi soiuri de grâu și orz dezvoltate de AGROSTOC.

Participanții la Ziua Câmpului vor avea parte de oferte exclusive, beneficiind de reduceri suplimentare la achiziționarea semințelor marca AGROSTOC. Este o oportunitate excelentă de a investi în produse de calitate la prețuri avantajoase.

Evenimentul este susținut de companii de top precum Adama, Corteva, Bayer și FMC.

Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, vă rugăm să contactați AGROSTOC la numărul de telefon 069079039. Nu ratați această oportunitate de a fi parte dintr-un eveniment agricol de referință.

AGROEXPERT este partener media al evenimentului.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!