Партнерские материалы

Ziua Națională a Antreprenorului: Poveștile unor afaceri de succes

Автор: AgroExpert
Ziua Antreprenorului: Poveștile unor afaceri de succes - agroexpert.md

Astăzi, 27 iunie, celebrăm Ziua Națională a Antreprenorului. De la industria alimentară, panificație, HoReCa, construcții, inginerie, industria petrolieră, servicii de securitate, servicii auto, lactate, modă și accesorii, retail până la șemineuri și mobilă, fiecare domeniu inspiră.

Mulți antreprenori au pornit la drum din pasiune, alții din dorința de a se afirma acasă. Fie că au început cu un singur angajat sau într-un mic atelier în spatele casei, fără experiență sau prin reprofilări în diverse domenii, cu toții au demonstrat că succesul este posibil prin muncă și dedicare.

Antreprenorii sunt inima economiei noastre, aducând inovație, creativitate și soluții noi pentru nevoile noastre zilnice. Fiecare afacere, mică sau mare, contribuie la dezvoltarea comunităților noastre și la crearea locurilor de muncă. FinComBank sprijină antreprenorii în fiecare pas al călătoriei lor, oferindu-le soluții financiare adaptate nevoilor lor:

„Este un prilej de a aprecia pasiunea și munca celor care, îndrăznesc să își imagineze ceea ce alții nu pot și să transforme idei în afaceri de succes.Felicitări, dragi antreprenori, pentru pasiunea și efortul necontenit în dezvoltarea afacerii voastre! Vă apreciem curajul, determinarea și spiritul inovator și vă încurajăm să continuați să visați, să creați și să inspirați prin propriul exemplu! Vă dorim mult succes în toate proiectele și inițiativele voastre”

Prin intermediul campaniei FinComBusiness este făcută auzită povestea de succes a fiecărei afaceri și parcursul fiecărui antreprenor. Vă invităm să urmăriți mai multe materiale realizate în cadrul acestei campanii.

Igor Acbaș: Brandul SANA și povestea gustului desăvârșit al produselor lactate

Produsele lactate SANA au devenit un simbol al calității care poate fi întâlnit pe rafturile magazinelor din întreaga țară. Începând activitatea în 2004, cu procesarea a 400 kg de lapte pe zi, compania s-a transformat într-un brand de produse lactate de succes. În primii opt ani de activitate, compania DOKSANCOM a realizat că secretul succesului stă în calitatea laptelui. Astfel, proprietarii au luat decizia îndrăzneață de a-și dezvolta propria fermă, pornind de la zero și ajungând la peste 1000 de bovine, dintre care 400 de vaci mulgătoare.

Video | Antreprenorul Dinu DRAGOMIR și afacerea de familie din satul Echimăuți

În zile noastre, chiar și locuind la oraș, poți să-ți dezvolți un business în agricultură. Antreprenorul Dinu Dragomir locuiește în orașul Rezina, dar în fiecare zi face naveta până la Echimăuți, unde are o afacere de familie alături de frații săi. Acesta se ocupă cu creșterea, prelucrare, depozitare și realizare cerealelor.

(video) Antreprenorul Dmitrii Latîșev: Un frigider industrial te ajută să-ți dezvolți o afacere profitabilă

Realizarea fructelor este una profitabilă, mai ales dacă ai un frigider industrial unde să le depozitezi și să le vinzi atunci când e mai oportun. Antreprenorul Dmitrii Latisev și-a construit un frigider în satul Rudi, raionul Soroca, din necesitate, iar acum a devenit o afacere profitabilă. Pe lângă acesta prelucrează terenuri cu livezi de mere, vișină, cais și zmeură.

Наталья Бурлака: Agro Magazin SRL Benasem – история успеха, построенная шаг за шагом

В возрасте 52 лет Наталья Бурлака перешла от карьеры агронома к построению и развитию успешного сельскохозяйственного бизнеса. Обладая более чем двадцатилетним опытом работы в сфере предпринимательства, основатель компании SRL Benasem из города Фалешты является примером настойчивости, инноваций и преданности своему делу.

Accesează linkul pentru a urmări mai multe materiale: https://fincombank.com/ro/fincombusiness

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!