В Молдове

AIPA a participat la cea de-a XXV-a ediție a expo-târgurilor specializate „AGROTEH” şi „ALIMENTAR EXPO”

În contextul desfășurării celei de-a XXV-a ediție a expo-târgului specializat „AGROTEH” şi „ALIMENTAR EXPO”, organizat de Filiala Camerei de Comerț și Indutrie a Republicii Moldova  din  mun. Bălți, pe parcursul zilei de 24 februarie, s-a desfășurat o masă rotundă unde au fost puse în discuție diverse subiecte necesare agricultorilor din regiunea de nord a țării.

Astfel, Șefa Secției teritoriale a AIPA din Bălți, doamna Victoria Mileșco a participat în cadrul evenimentului sus menționat, comunicând participanților dar și reprezentanților autorităților locale din regiune, informații ce vizează accesarea măsurile de sprijin susținute prin prisma subvențiilor oferite din  Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, care sunt condițiile, documentele necesare, precum drepturile și obligațiile ce trebuie respectate, în vederea accesării acestor surse financiare din partea statului pentru dezvoltarea sectorului agroindustrial.

 

În cadrul discuțiilor interlocutorii s-au arătat interesați și mulțumiți de activitatea AIPA, înaintând unele propuneri și sugestii pentru perfecționarea procesului de subvenționare.

De menționat că, expo-târgul specializat „AGROTEH” şi „ALIMENTAR EXPO” se va desfăşura în perioada 24 – 26 februarie 2021, unde vor fi promovați producători autohtoni din regiune sporind  astfel, calitatea și competitivitatea produselor, mărfurilor precum și stabilirea noilor contracte de afaceri.  

️Urmărește știrile Agroexpert -> pe Telegram!

Источник: aipa.gov.md
обратно к списку