В Молдове

Bolea: RM poate fi un partener de încredere pe scena globală

Автор: AgroExpert
RM poate fi un partener de încredere pe scena globală - agroexpert.md

Delegația Republicii Moldova condusă de vicepremierul Vladimir Bolea participă la Berlin, la ceremonia de deschidere a expoziției Green Week 2024. Cu o istorie de aproape 100 de ani, evenimentul este un epicentru al schimburilor de idei și de experiențe între miniștrii din întreaga lume. Aci se consolidează parteneriate și se creează noi punți de colaborare pe dimensiunea agricolă.

Preocuparea principală a factorilor de decizie este să identifice soluții inovatoare pentru provocările din sectorul agricol.

„Pentru Republica Moldova, expoziția este o platformă strategică, prin prezența producătorilor autohtoni prezentăm potențialul țării noastre întregii comunității internaționale. Aici vom folosi orice oportunitate ca să consolidăm relațiile economice și comerciale cu alte state, mai ales că, în ultimii ani, Republica Moldova înregistrează progrese semnificative în adoptarea și implementarea standardelor și regulamentelor UE în domeniul agricol. Iar aceste progrese confirmă că Republica Moldova poate fi un partener serios și de încredere pe scena globală”, transmite Vladimir Bolea.

Green Week este un eveniment european cu o istorie de peste 100 de ani, în 2024, Moldova în premieră are o platformă expozițională de 100 m2, unde își prezintă produsele 9 producători locali.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!