В Молдове

Cămara Fest: Descoperă deliciile naturale din toată R. Moldova

Автор: AgroExpert
Cămara Fest delicii naturale - agroexpert.md

Afine, cireșe, căpșuni și cătină sunt doar câteva dintre produsele care vor putea fi achiziționate de la târgul Cămara Fest. Evenimentul se va desfășura pe 18 și 19 mai pe esplanada Parcului „Alunelul”.

Vizitatorii vor fi întâmpinați de standuri pline cu cele mai dulci fructe, cele mai gustoase legume, vinuri mari de la crame mici, brânzeturi și cașcavaluri speciale și multe alte bunătăți toate crescute și produse de micii producători locali.

Organizatorii dau asigurări că vizitatorii vor fi surprinși de calitatea produselor autohtone.

„Cămara Fest este despre produse care aduc un plus de sănătate. Acele produse care se regăsesc mai rar pe rafturile rețelelor de mass-marketuri. Vă așteptăm cu drag în acest week-end în Parcul „Alunelul” să luați acasă tot ce avem mai bun”, a precizat organizatoarea Diana Crudu.

Târgul este organizat de EUROCIVIS - Asociația femeilor din agricultura și turismul Republicii Moldova, Primăria Municipiului Chișinău și Pretura sectorului Buiucani. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri diverse.

AGROEXPERT este partener media al evenimentului.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!