Carolina Chiper: ”Avem Expozițiile internaționale MOLDAGROTECH și FARMER, cât și târgul ”Toamna de Aur”- în același loc, în acest an”

В Молдове

În această săptămână, în perioada 13-16 octombrie sunt anunțate trei evenimente importante pentru producătorii din domeniul agriculturii. Este vorba de Expozițiile internaționale specializate MOLDAGROTECH (autumn) și FARMER, precum și târgul ”Toamna de Aur” se vor desfășura pe spațiile exterioare de la Megapolis Mall Everest din strada Mihail Sadoveanu nr. 42/6.

Potrivit organizatorilor, au fost înregistrate peste 100 de companii din Republica Moldova, dar și din țările vecine – Belarus, Romania și Ucraina.

”În acest an este mai dificil ca altă dată, din cauza pandemiei, totuși toate cele trei evenimentele sunt foarte așteptate. Printre companiile care vor participa la expoziții, se regăsesc proiecte internaționale pentru dezvoltarea agriculturii din Moldova, producători și distribuitori de mașini agricole, inventar și echipament pentru complexul agroindustrial, bănci și fonduri financiare, institute de cercetare, precum și producători agricoli și fermieri din țară. Totodată printre participanți, vor fi și companiile care oferă credite, cu prezentarea ofertelor concrete de finanțare pentru întreprinderile mici și mijlocii. Astfel fermierii care își vor găsi la expoziție tehnica dorită, o pot procura având acces și la banii necesari. De asemenea, vreau să mai spun că și Federația Fermierilor din Moldova va fi prezentă la expoziție, cât și anumite consilii raionale și-au selectat cei mai reprezentativi producători locali, care își vor expune produsele pentru vizitatorii expozițiilor. La MOLDAGROTECH și FARMER s-au înregistrat câte 50 de companii, iar la târgul ”Toamna de Aur” mai puține. Inaugurarea va avea loc în ziua de 13 octombrie, cu începere de la ora 11:00. Vă așteptăm cu drag” a declarat Carolina Chiper, directorul general al C.I.E. “Moldexpo” S.A.

Organizatorii dau asigurări că evenimentul expozițional se va desfășura cu respectarea strictă a măsurilor antipandemice: toate firmele participante vor fi reprezentate în expoziție doar de persoane vaccinate sau cu test negativ la Covid; de asemenea, va fi asigurată testarea pe loc a persoanelor care nu vor prezenta certificatele de vaccinare.

Urmărește știrile Agroexpert ->pe Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку