De aproape o lună, prețurile la carnea care se vinde în Piața Centrală din capitală s-au majorat cu aproximativ 30 la sută.Dacă prețul unui kilogram de carne de porc costă cu aproximativ 10 lei mai mult, cea de miel ar putea crește, în ajun de Paști, cu aproape 30 de lei, ceea ce ar însemna în jur de 120 de lei pentru un kilogram.
Toate majorările ar fi din cauza secetei de anul trecut și a furajelor pentru animale, care sunt mai scumpe în acest an, spun fermierii.
La Piața Centrală, cea mai scumpă este carnea de porc. Prețurile erau acum o lună cu 10 lei mai mici, susțin cumpărătorii.Unii sunt deranjați de acest lucru, alții au spus, însă, că scumpirile nu-i afectează.
Prețul unui kilogram de mușchi de vită variază între 65 și 90 de lei, iar cea cu os – între 50 și 55 de lei.
⚡️Urmărește știrile Agroexpert pe-> Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!