В Молдове

Cine este directorul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare

Автор: Lidia Danila
director Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare - agroexpert.md

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare are director. În cadrul unei ședințe, conducerea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare l-a prezentat pe Valeri Perceamlî, în calitate de director al instituției.

Pentru ocuparea acestei funcții a fost organizat un concurs public. Secretarul de stat Vasile Șarban i-a urat succese noului director în activitatea profesională.

„Misiunea ANÎF este una deosebit de importantă - implementarea politicilor în domeniul irigării. Ministerul acordă o atenție sporită acestui domeniu, fiindcă agricultorii noștri sunt dependenți de resursele de apă pentru a obține producția agricolă. Ne dorim să avem o colaborare strânsă cu echipa ANÎF, să aducem împreună schimbarea atât de necesară comunității agricole”, susține Vasile Șarban.

Anterior, Valeri Perceamlî a deținut funcția de director general adjunct al Agenției Relații Funciare și Cadastru. Acesta a absolvit Universitatea Agrară de Stat din Moldova, Facultatea Cadastru și Academia de Administrare Publică.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!