В Молдове

Expoziția Asia Fruit Logistica: Moldova Fruct anunță selecția participanților

Автор: AgroExpert
Expoziția Asia Fruit Logistica - agroexpert.md

Asociația „Moldova Fruct”, în parteneriat cu Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova și Western NIS Enterprise Fund anunță selectarea companiilor interesate să participe la Expoziția Internațională Asia Fruit Logistica 2024. Aceasta se va desfășura în perioada 4 - 6 septembrie 2024, la Hong Kong, în cadrul standului de țară: „Moldova un gust deosebit”. 

În total vor fi selectate 5 companii. Acestea vor fi nevoite să achite o plată de înregistrare de 26 de mii de lei. Aceasta include taxa de arendă a spațiului, de înregistrare a co-expozanților, construcția și întreținerea standului, precum și promovarea pe platforma expoziției.

Pentru a participa la expoziție, aplicantul trebuie să dețină certificatele (Global GAP/GRASP/IFS/BRC/SMETA), să intenționeze să exporte sau să aibă experiență de a exporta pe piețele din Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu.

Totodată, producătorii trebuie să demonstreze disponibilitatea loturilor comerciale de fructe conform cerințelor de calitate înaintate de importatori, deținerea infrastructurii post-recoltare și soluțiilor moderne de ambalaj, precum și să nu aibă restanțe financiare față de Asociația Moldova Fruct.

Participanții se obligă să furnizeze informații relevante referitoare la rezultatele participării: numărul de contacte stabilite, valoarea produselor exportate ca urmare a participării la expoziție, lecțiile învățate care vor fi împărtășite cu producătorii.

Termenul limită de aplicare: 12 aprilie 2024

Asia Fruit Logistica este una dintre cele mai importante expoziții specializate în fructe și legume proaspete din Asia, fiind un punct de întâlnire între importatorii și exportatorii din întreaga lume.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!