В Молдове

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” revine la Baia Mare

Автор: AgroExpert
Republica Moldova Prezintă - agroexpert.md

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită companiile autohtone din toate domeniile de activitate să participe la cea de a 3-a ediții a expoziției „Republica Moldova Prezintă”. Aceasta se va desfășura la Baia Mare, în perioada 31 mai – 2 iunie 2024.

Participarea în cadrul evenimentului reprezintă o oportunitate unică pentru companiile, care își propun promovarea produselor și serviciilor pe o piață nouă sau creșterea segmentului de piață din România. La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării.

Potrivit CCI a RM, expoziția „Republica Moldova Prezintă” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea și crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii Republicii Moldova.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a RM.

Cererile de participare vor fi primite până pe 15 mai 2024, inclusiv.

Antreprenorii interesați de participarea la expoziții vor lua legătura cu Secția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții: e-mail: viorica.cazacu@chamber.md; tatiana.sainciuc@chamber.md; olga.grosu@chamber.md; telefon: 022210725/ 022238410.

Precizăm că, evenimentul va avea loc în incinta Sălii Polivalente Lascăr Pană.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!