В Молдове

Instituțiile de învățământ și de cercetare cu profil agricol pot obține finanțare

Автор: AgroExpert
finanțare instituții de învățământ - agroexpert.md

Instituțiile de învățământ și de cercetare cu profil agricol pot beneficia de finanțare din partea UE, prin intermediul Proiectului „Livada Moldovei”, implementat de MAIA. Banca Europeană de Investiții (BEI) oferă 6 milioane de Euro, pentru proiecte de îmbunătățire a infrastructurii, a laboratoarelor, educației și instruirii.

Instituțiile interesate trebuie să depună dosarele la Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, însoțite de o scrisoare de solicitare, de un concept investițional, care să includă informații despre instituție, descrierea cursurilor, specialităților, numărul de studenți, scop, obiective, grup țintă, probleme, propuneri pentru soluționare, rezultate scontate, impact așteptat, modele din alte țări, situația actuală, contribuția proprie și detalii despre liniile de investiții solicitate.

Beneficiarul va contribui cu 50% din suma totală de investiții. Perioada de depunere a dosarelor este 1 februarie - 1 martie 2024.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul Proiectului Livada Moldovei: www.livada-moldovei.md și site-ul Ministerului Agriculturii si Industriei Alimentare www.maia.gov.md sau apelați la numărul de telefon: 022-204-550

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!