В Молдове

Ion Maxim: „Le dorim apicultorilor familii de albine sănătoase”

Автор: AgroExpert
Expert: Ион Максим
felicitare Ion Maxim - agroexpert.md

Indiferent de împrejurările vieții, aceasta rămâne mereu o călătorie frumoasă, plină de momente remarcabile. Printre acestea se numără formarea unei familii - temelia societății, venirea pe lume a unui copil - o viață nouă și debutul unui alt segment temporal - noul an. Iată că suntem din nou în aceasta perioadă, când o nouă pagină se deschide în calendar, iar odată cu aceasta, vin speranțe și aspirații noi. Dragi agricultori, vă dorim un Crăciun plin de căldură și bucurie, iar Anul Nou să vă aducă împliniri, sănătate și momente minunate alături de cei dragi. Fie ca eforturile depuse să se transforme în recolte abundente, iar bucuria și magia sărbătorilor de iarnă să vă încălzească inimile. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, AGROEXPERT a îndemnat autoritățile, experții și agricultorii să transmită un mesaj de felicitare.

Ion Maxim, Directorul executiv al Asociației Apicultorilor din Republica Moldova

„În anul 2024, transmitem apicultorilor noștri încurajarea de a nu renunța la speranță, chiar în fața provocărilor. Experiența anilor precedenți ne arată că au reușit să se adapteze la diverse situații dificile. Le dorim familii de albine sănătoase care să iasă cu bine din iarnă.

 

Nu putem să nu felicităm și agricultorii noștri, cărora le dorim, de asemenea, o stare bună de sănătate. În anul 2024, ne propunem o colaborare benefică pentru ambele părți, atât pentru agricultori, cât și pentru apicultori, cu speranța de a reuși în implementarea proiectului BeeProtect.

 

Transmitem mesaje de felicitare și pentru autorități, urându-le sănătate și să fie aproape de comunitatea apicolă. Adresăm și un apel către consumatorii noștri, încurajându-i să susțină produsele autohtone și de înaltă calitate. În final, tuturor le dorim sănătate, prosperitate și armonie. Credem că astfel vom depăși toate obstacolele”.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!