В Молдове

Istorie pentru industria vinicolă: Va fi lansat Wine of Moldova Japan

Автор: AgroExpert
Wine of Moldova Japan - agroexpert.md

Pe 29 martie va fi lansat Wine of Moldova Japan, o asociație dedicată creării de parteneriate. Totodată, aceasta va promova vinurile moldovenești pe piața niponă printr-o serie de evenimente și campanii de marketing de impact.

Asociația Wine of Moldova Japan se angajează să devină o platformă de dialog și colaborare între producătorii de vinuri moldovenești și profesioniștii din industria vinicolă japoneză. Această inițiativă vine într-un moment de creștere a interesului japonez pentru vinurile de calitate din întreaga lume și reflectă dorința Moldovei de a-și consolida poziția pe această piață competitivă.

„Suntem mândri să continuăm să promovăm succesul remarcabil al industriei vitivinicole din ultimii 10 ani”, se arată în mesajul de pe pagina de Facebook, Wine of Moldova.

Evenimentul de lansare va avea loc astăzi, 29 martie 2024, la Tokyo, începând cu ora 17:00. 

Precizăm că, în aceste zile, delegația Oficiul Național al Viei și Vinului, alături de câteva vinării se află într-o vizită de lucru în Japonia, dedicată identificării de noi oportunități de colaborare și promovării Vinului Moldovei către experții niponi.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!