В Молдове

Parcul Alunelul găzduiește în weekend târgul „Mai Bun”

Автор: AgroExpert
Parcul Alunelul găzduiește în weekend târgul „Mai Bun” - agroexpert.md

În zilele de 8 și 9 iunie, Parcul „Alunelul” se transformă într-un loc al întâlnirii dintre talent și iubirea pentru autentic. Este momentul în care comunitatea se adună pentru a sprijini și aprecia producția locală și creativitatea artizanală.

Târgul Produselor Artizanale și Locale „Mai Bun” este o poveste a rezilienței umane și a solidarității. Organizat de către HEKS/EPER Moldova, în parteneriat cu Eurocivis și Pretura Buiucani, acest eveniment este o rampă de lansare pentru producătorii locali și refugiații artizani, oferindu-le o platformă prin care să-și împărtășească talentele și să-și construiască un viitor mai bun.

Pentru mulți refugiați, acest târg reprezintă mai mult decât un simplu loc de vânzare a produselor. Este o oportunitate de a-și regăsi identitatea într-o țară nouă. Prin produsele lor, ei aduc cu ei nu doar tradițiile și meșteșugurile din țara natală, ci și o poveste de curaj și speranță.

În același timp, târgul încurajează incluziunea și coeziunea socială, oferind o platformă și pentru artizanii locali, inclusiv pentru cei cu dizabilități.

La târgul „Mai Bun” veți găsi o gamă variată de produse: produse ecologice, produse handmade, producători autohtoni de pomușoare, miere, fructe de sezon, produse din piele și multe altele. De la bijuterii lucrate manual, până la obiecte de decor unicat și delicatese locale, fiecare stand aduce cu sine o poveste aparte și o bucată din tradiția și cultura Moldovei și a țărilor vecine.

AGROEXPERT este partener media al evenimentului.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!