Piețele vor activa numai până la orele 15:00

В Молдове

Deși ieri unele piețe din capitală planificau să revină la regim obișnuit de activitate, Comisia Situații Excepționale a emis o nouă decizie prin care măsurile restrictive aprobate de CNESP la 19 și 26 martie își extind efectele până la încheierea termenului stării de urgență pe teritoriul Republicii Moldova, la finele lunii mai.

Planul reprezentanților din piețe de luni, a fost dat peste cap, după ce noua prevedere interzice activitatea piețelor după orele 15:00, astfel Comisia a prelungit restricțiile impuse în timpul stării de urgență, numai centrele comerciale vor fi deschise până la ora 18:00. Piețele alimentare și alte piețe vor fi deschise între orele 7:00 și 15:00.

Menționăm că, ieri 19 aprilie,Piața Centrală și Piața Avicolă au anunțat că își reiau activitatea conform programului pe care-l aveau înaintre de instituirea stării de urgență, adică zilnic, până la ora 18:00, odată ce au expirat prevederile deciziei CNESP nr.51 din 19 martie. Dar, respectiva decizie nu mai poate fi aplicată în condițiile hotărârii CSE din seara zilei de 19 aprilie.

Urmărește știrile Agroexpert -> pe Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

Источник: Agroexpert
обратно к списку