В Молдове

Premieră la Vernisajul Vinului: Evenimentul va avea un nou format

Автор: AgroExpert
Premieră la Vernisajul Vinului - agroexpert.md

Cea de-a XXI-a ediție a Vernisajului Vinului va avea un format nou. În premieră, evenimentul se va desfășura în două părți: o ediție rezervată doar întâlnirilor de afaceri și una deschisă publicului larg.

Astfel, Vernisajul Vinului va oferi mai multe oportunități de comunicare și networking pentru vinificatori.

„Ediția din 2024 începe în forță cu o premieră: sesiunea business-to-business, dedicată exclusiv mediului de afaceri. Astfel, Vernisajul Vinului care va avea loc în incinta Palatul Republicii va include și sesiuni B2B, dedicate întâlnirilor de afaceri dintre reprezentanții vinăriilor, sectorului HoReCa, distribuitorilor și rețelelor de magazine, profesioniștilor și reprezentanții mass-media specializate. Tradițional, Vernisajul Vinului va avea în program degustări și prezentări de vinuri destinate publicului larg și pasionaților de vinuri”, anunță organizatorii.

După sesiunea B2B, între 17:00 - 22:00, accesul în sală va fi permis și publicului larg.

Precizăm că, la ediția de primăvară a Vernisajului Vinului vor participa peste 70 de producători autohtoni, care vor aduce în prim-plan 300 de vinuri albe și rosé.

„În această primăvară, am extins formatul tradițional al degustărilor cu sesiuni B2B, destinate facilitării interacțiunii dintre producători și agenții de distribuție. Producătorii își vor expune și promova vinurile, explorând noi canale de distribuție. De asemenea, vinificatorii se vor putea întâlni direct cu consumatorii, amatorii și entuziaștii de vin, oferind o varietate largă de vinuri pentru toate gusturile”, a precizat directorul Oficiului Național al Viei și Vinului, Ștefan Iamandi.

Cea de-a XXI ediție a evenimentului este organizată de către Oficiului Național al Viei și Vinului, Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, și cu suportul partenerului strategic USAID Moldova. Vernisajul Vinului va avea loc pe 17 mai, la Palatul Republicii.

Citește și: Descoperă aromele primăverii la Vernisajul Vinului. Când va avea loc

AGROEXPERT este partener media al evenimentului.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!