SunSay va cânta de Ziua Mondială a Mediului la Chișinău

concert vin interpretare - AgroExpert.md
В Молдове

Formația SunSay (Ucraina), al cărei lider este Andrei Zaporojeț, fostul vocalist al celebrei trupe "5'Nizza", vine la Chișinău și va cânta pe 4 iunie la Festivalul Ziua Mondială a Mediului.

Bine-cunoscut publicului pentru versurile proiectului 5’Nizza, ” Я солдат, солдат забытой богом страны.Я герой, скажите мне, какого романа”, SunSay cântă muzică fusion-funk-reggae – despre pace, conștientizare, conectare cu natura și dragoste. Este pasionat de natură, iar în această vară urmează să susțină și un concert la invitația Greenpeace.

În Chișinău, formația SunSay va cânta datorită sprijinului Uniunii Europene.

Menționăm că Festivalul Ziua Mediului în acest an va avea loc în perioada 4-30 iunie. Evenimentul va fi lansat în Parcul Valea Morilor, cu expoziții, iarmaroc, ateliere, activități, distracție, odihnă, concert SunSay și va continua până la sfârșitul lunii, cu diverse evenimente, inclusiv în afara capitalei.

Este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu, cu suportul Programului de Granturi Mici GEF – PNUD, Suediei, Uniunii Europene, Organizației Mondiale a Sănătății, Ministerul Mediului, precum și al comunității de mediu – organizații de mediu, activiști și activiste, afaceri verzi etc.

Participarea publicului pe 4 iunie va fi gratuită.

⚡️Urmărește știrile Agroexpert pe-> Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку