В Молдове

Termenul de aplicare la concursul Marca comercială a anului a fost extins

Автор: AgroExpert
Marca comercială a anului - agroexpert.md

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a extins termenul pentru înregistrarea la Concursurile „Marca comercială a anului” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” pentru anul 2023. Aceasta datorită numeroaselor solicitări. 

Antreprenorii care nu au reușit să se înscrie la unul din concursuri, pot aplica până la data de 12 aprilie 2024.

Concursul „Marca comercială a anului” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă și externă. Rezultatele concursului permit evidențierea liderilor și stabilirea dinamicii comportamentului consumatorilor pe piața autohtonă.

Fiind deja la cea de-a X-a ediție, concursul ”Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” a devenit unul de anvergură naţională, scopul căruia este de a contribui la conștientizarea necesității implementării standardelor internaționale de management al calității în companiile naționale și promovarea celor mai calitative produse în rândul consumatorilor. Astfel, în urma participării compania îşi asigură consolidarea și amplificarea prestigiului în rândul consumatorilor și societății în ansamblu.

La concurs sunt invitate să participe companii din țară, indiferent de forma juridico-organizațională, numărului de angajați și volumul producției. Participanții concursului vor avea posibilitatea de a examina realizările în domeniul managementului calității în comparație cu a concurenților și evidenția punctele slabe și căile de perfecționare.

Câștigătorii celor două concursuri vor fi premiați în cadrul „Galei Businessului Moldovenesc” – cel mai așteptat eveniment al societății economice autohtone, care se va desfășura în vara acestui an.

Așteptăm cererile până pe data de 12 aprilie 2024, pe adresele: viorica.cazacu@chamber.md, tatiana.sainciuc@chamber.md, olga.grosu@chamber.md.

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!