Advertoriale

Agroexpert va invita la Honey Winerun - 2022: Miere, vin și o toamnă cum nu s-a mai văzut

Автор: AgroExpert

Vrei să faci din această toamnă una cu adevărat specială? Umple-o cu emoții de neuitat, cu miere aurie, vinuri de la sud, socializare, prieteni noi și … alergare.

Organizația obștească Sporter organizează o cursă într-un format unic,  miere și vin la Honey Winerun-2022!  Iată o oportunitate excelentă de a vă lua la revedere de la zilele  călduroase, de a vă umple de energie și optimism pentru iarna care vine. 

Cine aleargă?

Toți! Toți cei care aleargă de mult timp, toți cei care nu prea aleargă, dar vor să încerce ceva nou și desigur … toți cei care au o pasiune specială pentru vin. 

Distanța poate fi depășită nu doar de campioni și profesioniști care rup în două maratoanele, ci și de cei pentru care alergarea este doar un hobby. Traseul străbate pădurea și podgoriile în plină toamnă, de aceea această cursă este mai mult decât o competiție sportivă, e o ocazie de a pune pe pauză viața cotidiană și de a respira … natura. 

Cu experiență sau simpli începători, tineri și seniori, profesioniști sau amatori - toți participanții și oaspeții vor avea parte de o atmosferă frumoasă la Honey Winerun.

Adună-ți familia, prietenii și haideți să ne bucurăm împreună de fiecare secundă, de emoții deosebite, haideți să creăm amintiri pentru o viață! 

Cum se aleargă?

Cu entuziasm! Totul este pregătit pentru ca această cursă să fie una specială, relaxantă, interesantă! De-a lungul traseului, participanții vor fi întâmpinați de pit-stopuri unde vor putea bea apă răcoritoare și vin delicios, iar la linia de sosire vor avea parte de un ”cocktail” de vin și miere de autor!

Unde se aleargă?

Traseul de 8 km străbate locurile pitorești din legendara zonă viticolă din Ștefan Vodă.

Honey WineRun se va desfășura de-a lungul potecilor șerpuite din apropierea satului Reșcăieci. Alergătorii își vor scălda ochii în culorile superbe ale toamnei, se vor bucura de răcoarea potecilor din inima pădurii, de măreția podgoriilor sudice, iar la linia sosire, vor avea parte de o splendidă priveliște către râul Nistru. 

Când se aleargă?

Pe 15 octombrie, ne luăm la revedere de la soarele blând și de la amintirile calde și ne facem rezervele de energie pentru iarna care vine. 

Puteți ajunge la start cu mașina personală sau cu autobuzul ( tur-retur) pe care organizatorii îl pregătesc pentru participanți și grupurile de susținători.  

Cum să te înregistrezi Honey WineRun?

Pentru a vă înscrie la cursă, vă rugăm să faceți clic aici. Pentru mai multe informații accesați:  Pentru a cumpăra bilete pentru autobuz, accesați aici: https://clck.ru/u2i24

Alătură-te curse WineRun  chiar acum! Pe zi ce trece tot mai puține locuri rămân! 

înapoi la listă