Materiale de parteneriat

Din respect pentru munca agricultorilor, maib lansează pentru al 9-lea an consecutiv campania agricolă “Primăvara 2023”

Author: AgroExpert
 maib запускает акцию Primăvara 2023 - agroexpert.md

Știm că așteptați primăvara cu acelaşi entuziasm ca şi noi. Pentru ca activitățile agricole de primăvară să vă inspire să faceți treabă bună și anul acesta, maib relansează campania ”Primăvara 2023”.

Pentru că iubim tot ce-i crescut acasă, în Republica Moldova, oferim agricultorilor un pachet de beneficii și facilități. 

Până la 3 mil. lei fără gaj, cu aprobare într-o singură zi

Agricultorii pot beneficia de credit în valoare de până la 3 mil. lei, pe un termen de până la 18 luni, fără gaj, cu o rată a dobânzii specială și fixă. Decizia de creditare se ia într-o singură zi.

Perioadă de grație – până la 8 luni

Pentru corpul creditului se acordă perioadă de grație de până la 8 luni, iar pentru dobândă - până la 6 luni. Aceste facilități permit agricultorilor să se orienteze către lucruri cu adevărat importante – realizarea cu succes a lucrărilor agricole și obținerea unei roade bogate.

Ofertă specială: Credite cu 0% dobândă de la parteneri

În caz de necesitate, puteți beneficia de o ofertă specială - achiziționarea inputurilor agricole de la partenerii maib cu dobânda 0% pentru un termen de 3, 6, 9 sau 12 luni. Detalii despre acest produs unic pentru piața din Republica Moldova, cât și lista partenerilor eligibili sunt disponibile aici. 

Campania ”Primăvara 2023” se desfășoară în perioada 01 februarie – 30 iunie 2023. Agricultorii pot obține finanțare pentru completarea capitalului circulant și executarea următoarelor lucrări sezoniere:

  • procurarea semințelor și îngrășămintelor; 
  • achiziţionarea de combustibil şi lubrifianţi; 
  • procurarea pieselor de schimb; 
  • achitarea serviciilor de reparaţie a tehnicii şi utilajelor agricole; 
  • pregătirea solului; 
  • salarii; 
  • alte scopuri curente. 

Acestă campanie face parte dintr-un șir de activități desfășurate de maib, scopul cărora este susținerea agricultorilor. Experiența în acordarea de credite agricultorilor, ne ajută să știm cu adevărat ce au nevoie clienții noștri și mai ales cum au nevoie de susținerea noastră. 

În fiecare an, în ultimii 9 ani, maib lansează oferte speciale, acordând agricultorilor acces simplu și rapid la finanțare, atunci când le este cu adevărat necesar. Ne bucurăm să le fim alături, să vedem cum își cresc frumos și sănătos afacerile, iar ulterior să gustăm acasă din roada muncii lor.

Solicitați acum oferta Primăvara 2023 la orice sucursală maib sau online și asigurați continuitatea lucrărilor agricole de primăvară. 

Cu maib e simplu și ușor!

⚡️ Urmărește știrile Agroexpert pe ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!