Casa Mierii: cuplul care a combinat dragostea pentru apicultură cu plăcerea de a primi oaspeți și a lansat o afacere

Агроменеджмент

Cuplul Iulia și Ion Guțu a combinat dragostea pentru apicultură cu plăcerea de a primi oaspeți și de câțiva ani gestionează împreună o afacere. Cei doi au construit o pensiune în apropierea parcului din Țaul, raionul Dondușeni.

Cele două fiice aflate peste hotare au fost și motorul acestei afaceri. Ele au reușit au insistat și și-au susținut părinții. Acest fapt le-a permis să aplice la programul „PARE 1+1”.

Inițial, soții Iulia și Ion Guțu dețineau doar o prisacă, iar datorită grantului obținut au reușit să construiască o afacere la care nici nu au visat. Cei doi au construit o pensiune care se alinează cu tradițiile moldovenești.

Vizitatotii pensiunii „Casa Mierii” pot beneficia de diverse servicii, inclusiv terapii cu zumzet de albine. Această metodă a fost preluată de antreprenori de la o pensiune din Ucraina, care este benefică pentru sănătate. Ședințele se desfășoară în căsuțe special amenajate, unde oaspeții pot să doarmă în „compania albinelor”.

De asemenea, cei care aleg o escapadă în nordul țării la „Casa Mierii” vor fi primiți de gazde cu bucate tradiționale într-un mediu ecologic.

⚡️Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку