FMC

FMC: o companie de cercetare în agricultură

Companie americană cu o istorie care începe în a doua jumătate a secolului XIX, FMC Corporation a servit și a oferit fără întrerupere domeniului agriculturii, industriei și pieței de larg consum o serie de aplicații, soluții inovative și produse de calitate la cel mai înalt nivel.

Încă de la fondarea sa din anul 1883 de către John Bean în Los Gatos - California, Statele Unite ale Americii, odată cu inventarea primei mașini de tratat, FMC Corporation a construit, și a continuat să dezvolte, o zestre remarcabilă de proiecte de pionierat pentru utilizatorii din domeniu. Читать дальше

Utimii ani au însemnat o dezvoltare fulminantă pentru FMC Corporation. În 2015 a fost parafată achiziția integrală a companiei CHEMINOVA A/S Danemarca. În 2017 a urmat achiziția unei părți importante din portofoliul companiei DuPont, inclusiv facilitățile de producție și de cercetare aferente acesteia. Preluarea unor echipe calificate și un portofoliu vast de produse a permis intrarea masivă pe piața Europei și clasarea între primele cinci cele mai puternice companii în segmentul produselor pentru protecția plantelor.

Prin cele 26 de locații de producție, FMC Corporation poate satisface un număr impresionant de cereri de produse, iar prin cele 23 de locații R&D compania pășește în clubul select și restrâns al companiilor care dețin sector propriu de cercetare și dezvoltare. Având, în acest moment, 6.400 de angajați, FMC Corporation a atins în anul 2020 o cifră de afaceri de 4.7 miliarde USD. Pe lângă partea clasică de protecție a plantelor, FMC Corporation dezvoltă și o latură inovativă de combatere biologică.

În 18 August 2017 compania a decis deschiderea în România a propriei subsidiare care a primit numele de FMC AGRO OPERATIONAL ROMÂNIA SRL și construirea unei echipe puternice care să susțină cererile și necesitățile consumatorilor români. La numai un singur an distanță, în 2018, managementul FMC a decis ca activitatea subsidiarei din România să se extindă și în Republica Moldova.

 

Produse

   

    

 

 

Контакты

Victor Pînzari
Consultant regional Republica Moldova
e-mail:victor.pinzari@fmc.com
tel.: +373 62 038 888

https://fmcagro.ro/produse-republica-moldova

   

Видеотека