De la bun început, fiecare etapă de producere a vinului este o experiență comună. Împreună culeg strugurii, îi zdrobesc, îi pun la fermentat, iar apoi, îmbuteliază vinul.
Familia deține 7 hectare de struguri și produce anual circa 10.000 de sticle de vin, din soiuri albe și roșii. Fiecare sticlă deschisă este o poveste despre perseverență și muncă.
Un aspect esențial al succesului lor în creșterea afacerii a fost accesarea subvențiilor oferite de stat și resurselor financiare din cadrul programelor USAID. Aceste sprijin financiar le-au permis să-și extindă afacerea, să-și ajusteze procesele tehnologice de producție și în final să obțină o calitate mai bună a vinului.
În acest an, vinul de la Crama Tătaru a fost apreciat cu medalii de aur și argint la concursurile internaționale.
⚡️Urmărește știrile Agroexpert pe-> Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!