Istoria tânărului revenit din Italia care și-a deschis o pizzerie în Moldova

В Молдове

Şi acasă se poate. Un tânăr, care a muncit mai mulţi ani în Italia, şi-a deschis la Chişinău o pizzerie. Acesta spune că pandemia i-a afectat afacerea, dar încearcă să se descurce. Mai mult, în timpul stării de urgenţă, acesta a livrat pizza mai multor spitale pentru a susţine medicii din prima linie, relatează Mesager.

După ce mai mulţi ani a muncit la Roma, Gheorghe Ispir a decis să se întoarcă acasă. Nu a venit cu mâinile goale, ci cu experienţă şi mult entuziasm. Aşa că a decis să-şi deschidă o pizzerie în centrul capitalei, transmite Trm.md.

„Am avut undeva patru ani de lucru cu pizza, după care am decis să revin acasă şi să vedem dacă se poate şi acasă să facem un produs de calitate. Am fost lansaţi în 2015. Am avut altceva, de genul pizza rotundă, clasică, dar specifică. Am încercat pe pizza la bucată. Acolo cu asta am avut experienţă şi am încercat şi acasă”, spune Gheorghe Ispir.

La fel ca şi în întreaga lume, pandemia a fost o adevărată provocare pentru bărbat, dar a încercat să se adapteze. 

„Noi lucrăm la bucată. Omul nu trebuie să stea la masă. Poate să vină, tăiem, pleacă acasă sau la serviciu, unde vrea să servească pizza”, spune Gheorghe Ispir.

„Nu doar forma, dar şi gustul e special. În oraş nu prea găsim cu aşa gust. Experienţa lor e binevenită pentru noi, pentru că nu toţi au ocazia să călătorească. Ei au adus o bucată de Italia la noi”, spune un vizitator.

Mai mult, în timpul lockdown-ului el a livrat pizza mai multor spitale pentru a susţine medicii din prima linie.  

„Chiar dacă nu demonstrăm, mai facem ajutoare la case de copii, chiar şi atunci când intră lume care vedem că nu ar putea să procure pizza noastră, le dăm să guste. Aşa am fost deprinşi, să ajutăm şi pe alţii. Sunt şi proprietar, şi lucrător şi înţeleg că, dacă dai, o să şi primeşti”, mai spune Gheorghe Ispir.

Acum, visul cel mare al lui Gheorghe e să-şi extindă afacerea aşa încât să poată să rămână ca să muncească acasă.

„Trebuie să ai răbdare. Nu e că te întorci doar acasă, ci trebuie să depui un pic de efort şi rezultatele vin neapărat”, menţionează bărbatul.  

Urmărește știrile Agroexpert ->pe Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку