Партнерские материалы

Verben™ - Un fungicid inovator pentru primul tratament la culturile de cereale păioase

Автор: AgroExpert

Corteva Agriscience a lansat în 2022 cel mai inovator fungicid pentru primul tratament la culturile de cereale păioase, Verben™.

Verben™ contine 200 g prothioconazol și 50 g/l proquinazid.

Principalele 10 avantaje ale fungicidului Verben™:

  1. Produs unic pe piața din Rep. Moldova, Corteva fiind singura companie care are în portofoliul său molecula proquinazid, cea mai puternică moleculă utilizată în controlul făinarii.
  2. Substanțele active din compozitia produsului Verben™ sunt echilibrate și oferă un efect sinergic potențându-se una pe cealaltă, sporind eficacitatea fungicidului Verben™.
  3. Cel mai mare conținut de prothioconazol din Rep. Moldova: 200 g/l (adică 150 g/ha prothioconazol la doza recomandată de 0,75 l/ha sau 200 g substanță activă/ha la doza maximă de 1 l/ha).
  4. Proquinazid - cea mai performantă moleculă pentru combaterea făinării, este întâlnită și în alte produse premium precum Talendo, efectul de vaporizare fiind avantajul diferențiator.
  5. Cel mai mare spectru de boli foliare. Verben™ controleaza cele mai păgubitoare boli foliare ale cerealelor (Erysiphe graminis- Făinarea, Septoria tritici – Septorioza, Pyrenophora teres- Sfâșierea frunzelor, Septoria nodorum- Septorioza spicelor, Puccinia recondita- Rugina brună)
  6. Moment de aplicare țintit pe T1, pentru combaterea celor mai agresive boli Septoria tritici – Septorioza, Erysiphe graminis- Făinarea)
  7. Verben™ are acțiune curativă și preventivă.
  8. Formularea ii permite aplicarea si la temperaturi scazute, momente cheie în protecția fitosanitară a cerealelor păioase.
  9. Rezistența la spălăre. Verben™ este protejat de riscul spălării la o oră de la aplicare.
  10. Verben™ este perfect pentru utilizarea în T1 și datorită miscibilității foarte bune cu regulatori de creștere, erbicide și insecticide.

Alegeți produsul Verben™ pentru o cultură sănătoasă încă din T1!

Adrian Ionescu
Category Marketing Manager Insecticide,
Fungicide & Biologicals
Corteva Agriscience RO & MD

⚡️ Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!