Oportunități noi pentru exportatorii de carne din Moldova pe piața Emiratelor Unite

В Молдове

Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut la New York o întrevedere cu ministrul de stat al Emiratelor Arabe Unite, Khalifa Shaheen AlmararBiroul de presă al MAEIE a comunicat agenției că oficialii au vorbit despre intensificarea relațiilor comercial-economice, inclusiv prin prisma atragerii investițiilor emiriene în economia națională. 

„Am apreciat includerea recentă a Republicii Moldova în lista statelor acceptate pentru importul de carne în Emiratele Arabe Unite. Astfel, se deschid noi oportunități pentru producătorii de carne din Moldova pentru diversificarea piețelor de export – un obiectiv strategic în domeniul diplomației economice a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene”, a declarat vicepremierul Nicu Popescu după întrevedere.

 

Ministrul de Externe a salutat organizarea evenimentelor economice din cadrul Expo Dubai 2020, care se vor desfășura în perioada 1 octombrie 2021 - 31 martie 2022. Participarea Republicii Moldova la expoziție reprezintă o oportunitate în plus de promovare a imaginii țării pe plan global.

Urmărește știrile Agroexpert ->pe Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку