В Молдове

Rosselhoznadzor a scos interdicția de export pentru 20 de companii din Republica Moldova

Автор: AgroExpert
embargo Rusia fructe - AgroExpert.md

Autoritatea fitosanitară din Federația Rusă, Rosselhoznadzor anunță anularea embargoului de export pentru 20 de companii din Republica Moldova. Această decizie a fost luată de agenție în urma unei analize a produselor care vin în Rusia de la întreprinderile moldovenești, pentru care restricțiile temporare fuseseră anterior ridicate.

Companiile care urmează să-și exporte fructele și legumele îm Fedarația Rusă sunt:

- G.T. "Scutaru Victor", SA "GHERMES-AGROSERVICE", SRL "BOGATMOS", "FRUCT PROD GRUP" С.I., Mistin Com SRL, "AGRO-BIO-MASS" SRL, GT Meico Galina Ivan, SRL Fresh Time, SRL "Caramalac Agro", SRL "HOLDTAR GRUP", SRL "AGRODENGRUP", SRL "BIYAZ SALKIM",  S.C. "AGRODENIDAN" S.R.L., - "ELIT FRUCT" SRL. "GLOBALFRUCT" SRL, GT BANDALAC ALEXANDER, GT "DANILOV NICOLAI IVAN", SRL "Bakayan", SC RAABET SRL, Seedeco Semences SRL

Rosselhoznadzor a interzis fructele și legumele din Republica Moldova în data de 15 august. Motivul a fost starea fitosanitară a produselor vegetale autohtone nu corespund reglementărilor, fiind depistați 5 dăunători de carantină în loturile importate.

⚡️Следите за новостями Agroexpert в ->  Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку