ProCredit Bank

Grupul ProCredit adună bănci cu misiunea de a dezvolta sisteme financiare juste și eficiente în Europa de Est, America Latină și Germania. Ne orientăm activitatea spre facilitarea economisirii și a investițiilor pentru oameni și întreprinderi. Principiile noastre de bază includ transparența în comunicare, evitarea creditării de consum și angajamentul pentru protecția mediului înconjurător

Grupul ProCredit este format din bănci orientate spre dezvoltare, care operează în Europa de Est, America Latină și Germania. Scopul băncilor ProCredit este de a contribui la crearea sistemelor financiare transparente și cu incluziune în țările în curs de dezvoltare. Un sistem financiar echitabil și funcțional, care permite oamenilor să economisească și întreprinderilor să investească.
În activitatea noastră ne ghidăm de o serie de principii de bază: punem valoare pe transparență în comunicarea cu clienții noștri, nu promovăm creditarea de consum, încercăm să minimizăm impactul nostru asupra mediului înconjurător și oferim servicii bazate atât pe înțelegerea situației fiecărui client, cât și pe analiză financiară solidă.

Pagina oficială a companiei - https://www.procreditbank.md/ro

Contacte

Chișinău

Ştefan сel Mare şi Sfânt 65, of. 901

Tel.: 0800 000 10

https://www.procreditbank.md/ro

Video