Apicultorii, procesatorii și exportatorilor de miere au posibilitatea de a deveni somelieri de miere certificați! Proiectul Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova, finanțat de USAID Moldova, în parteneriat cu Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova (ANARM) anunță un curs de analiză senzorială a mierii, nivel 1.
Cursul este destinat și reprezentanților sectorului HoReCa și somelierilor de vinuri. Termenul limită de înregistrare este 15 iunie 2024. Formularul de înregistrare îl găsiți AICI.
În cele 4 zile de curs, veți învăța tehnici de degustare, recunoașterea caracteristicilor olfactive și gustative, proprietățile mierii, remedierea defectelor și testarea calității conform cerințelor UE.
Prioritate vor avea participanții care cunosc limba engleză. Costurile de participare și certificare sunt acoperite de USAID.
Doritorii sunt îndemnați să se grăbească, întrucât sunt disponibile doar 25 de locuri!