Advertoriale

(video) Antreprenorul Dmitrii Latîșev: Un frigider industrial te ajută să-ți dezvolți o afacere profitabilă

(видео) Предприниматель Дмитрий Латышев: Промышленный холодильник помогает развивать прибыльный бизнес

Realizarea fructelor este una profitabilă, mai ales dacă ai un frigider industrial unde să le depozitezi și să le vinzi atunci când e mai oportun. Antreprenorul Dmitrii Latisev și-a construit un frigider în satul Rudi, raionul Soroca, din necesitate, iar acum a devenit o afacere profitabilă. Pe lângă acesta prelucrează terenuri cu livezi de mere, vișină, cais și zmeură.

Vă invităm să urmăriți reportajul realizat de Agro TV Moldova cu noul erou al campaniei „#FinComBusiness - prețuim oameni, încurajăm afaceri!” și să aflați povestea de succes a antreprenorului Dmitrii Latisev și a frigiderului industrial din s. Rudi care depozitează pomușoare și fructe pentru comerțul intern și extern. Mai mult decât atât, acesta se bucură de popularitate atât în rândul locuitorilor din sat, cât și în rândul agricultorilor din împrejurimi care își aduc marfa lor pentru depozitare și realizare.

Acum trei ani, antreprenorul Dmitrii Latisev și-a construit frigiderul industrial cu două camere, una pentru răcire rapidă, numai bună pentru pomușoare, și altă cu răcire treptată, destinată fructelor. Prin urmare, datorită opțiunilor disponibile, și alți fermieri se folosesc de serviciile oferite de tânăr, iar unii îi oferă marfa lor spre realizare. Și pentru că străinii apreciază gustul roadei moldovenești, fructele ajung pe rafturile de peste hotare.

Un frigider industrial consumă suficient de multă energie electrică, ceea ce ridică costurile de întreținere a acestuia. De aceea, tânărul antreprenor a decis să instaleze panouri fotovoltaice, dar nu doar acesta a fost motivul, pentru că Dmitrii Latisev gândește strategic și privește mult mai departe în viitor. „În primul rând pentru a nu polua mediului înconjurător, în al doilea rând este o economie substanțială și în al treilea rând acesta este viitorul, fiindcă lumina se va scumpi în fiecare an”, ne-a povestit antreprenorul.

Dmitrii Latisev se mândrește cu afacerea pe care o gestionează și vrea să o extindă. Tânărul privește optimist spre viitor și are ambiții mari, ceea ce le dorește și altora. „În orice țară poți trăi și dezvolta o afacere. Pur și simplu trebuie să o faci corect și trebuie să te adaptezi la ziua de astăzi, pentru că nicăieri nu este ușor”, a subliniat antreprenorul.

Dacă vă doriți fructe proaspete tot anul împrejur sau poate aveți nevoie de un frigider încăpător pentru depozitarea mărfii sau de o persoană de încredere care se va ocupa de realizarea acesteia, îl puteți contacta pe Dmitrii Latisev la numărul de telefon 079807917, iar acesta vă va ajuta cu drag!

Pentru a afla istoriile de succes ale altor antreprenori din diferite regiuni ale țării, vă invităm să urmăriți campania „#FinComBusiness – preţuim oameni, încurajăm afaceri” pe platformele FinComBank!

De asemenea, pentru mediul de business din Moldova am creat pagina fincombusiness pe Facebook, o platformă ce oferă posibilitatea a fi la curent cu ultimele noutăți despre produsele şi serviciile Băncii pentru business, life hacks, sfaturi şi business case-uri, promoții şi oferte speciale, interviuri cu experții, precum și istorii de succes ale antreprenorilor din Moldova şi multe altele.

înapoi la listă