Materiale de parteneriat

VIDEO | Serghei Ceban, Şef Secţie Microcreditare: Despre soluții, afaceri şi oferte, dar #CuAlteCuvinte

Author: AgroExpert
Serghei Ceban, Şef Secţie Microcreditare: Despre soluții, afaceri şi oferte, dar #CuAlteCuvinte - agroexpert.md

Cu siguranță, atunci când merge vorba despre un credit, antreprenorii au mai multe întrebări și curiozități, de la costuri la cum are loc procedura propriu-zisă, de ce trebuie să țină cont și la ce trebuie să atragă atenție. Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele vă invităm să urmăriți prima ediție a podcastul #CuAlteCuvinte, marca Agro TV Moldova. Veți putea afla de la invitatul special Serghei Ceban, Şef Secţie Microcreditare la FinComBank, despre produsele bancare pentru antreprenori, parteneriatele de lungă durată și despre cum susține FinComBank afacerile.

De asemenea, veți putea afla cu alte cuvinte care este procedura de accesare a unei linii de finanțare; de ce deseori un credit bancar se adeverește a fi mai avantajos în comparație cu un alt tip de finanțare; ce presupune procedura de digitalizare şi cea de automatizare şi cum acestea se răsfrâng asupra reducerii timpului de oferire a unui răspuns în vederea acordării serviciilor bancare. Și nu în ultimul rând, urmărind podcastul, veți afla cât de importantă e abordarea individuală a fiecărui client şi de ce banca este de fapt un consultant important pentru antreprenori, ce vine cu sugestii constructive şi oferă un sprijin substanțial în dezvoltarea afacerilor.

Vă invităm să urmăriți rubrica Părerea Expertului pe site-ul nostru, pentru a afla de la experți detalii la diverse întrebări legate de banking și nu doar.

Mai multe detalii despre promoțiile de primăvară pentru antreprenorii din domeniul agricol:

Ofertă specială la Creditele MICRO pentru micile întreprinderi și întreprinzători. Beneficiați de 50% reducere la comisionul de acordare a creditului cu o valoare de până la 300.000 de lei. Promoția este valabilă până pe 05.05.2023.

Promoție la Credite AGRO. Beneficiați de un credit în valoare de până la 2.000.000 de lei, fără gaj, dobândă promoțională fixă, cu o perioadă de grație de până la 8 luni. Promoția este valabilă până pe 31.05.2023.

FinComBank – preţuim oameni, încurajăm afaceri!

⚡️ Urmărește știrile Agroexpert pe ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!