Știri din Moldova

Tehnologii inteligente în securitatea energetică la MOLDENERGY-2023

Expoziția de tehnologii de conservare a energiei - MOLDENERGY - agroexpert.md

Expoziția de tehnologii de conservare a energiei, instalații termice și de alimentare cu gaze, echipamente de condiționare a aerului MOLDENERGY-2023 reunește peste 50 de participanți din Republica Moldova, Italia, Polonia, România, Ucraina și Turcia.

Cele mai recente tendințe în domeniul energetic din Republica Moldova, precum economisirea și utilizarea surselor alternative de energie, aplicarea tehnologiilor de economisire a energiei atât la nivel industrial, cât și la cel casnic sunt temele pe care se axează MOLDENERGY-2023. Cu oferte impresionante pe acest segment vin participanții ENERGEN LUX S.R.L., BRICOMOL PROFESIONAL S.R.L., MEGAWATT, SOLAR ENERGY SOLUTION, URBAN DEVELOPMENT GROUP SRL, SCHNEIDER ELECTRIC (România), UNISOLAR TECH (Ucraina) și altele.

 

Pe scară largă la expoziție vor fi reprezentate echipamente electrotehnice de către firmele COVILGRUP S.R.L., EUROLUMINA S.R.L., POLEV BUSINESS S.R.L. și altele.

Expoziția beneficiază de susținerea oficială a Ministerului Energiei și al Agenției pentru Eficiență Energetică a Republicii Moldova.

Partener general este, în premieră, ENERGEN LUX S.R.L.

Printre ofertele din acest an se regăsesc: un complex de servicii de inginerie în domeniul sistemelor de condiționare a aerului, de ventilație, încălzire, precum și echipamente de electricitate de la firma DI & TRADE Engineering.

La fel, sisteme de ventilare și condiționare va prezenta G4S COMPANY S.R.L.

Tehnologii de automatizare a sistemelor energetice va promova ITAL AUTOMATION SYSTEMS S.R.L.

Sisteme de instalații cu temperatură joasă de încălzire și apă caldă va expune compania CVADRO THERM S.R.L.

Spectrul tematic este mult mai larg și însumează fire și cabluri; corpuri de iluminat; tehnologii și soluții inovatoare pentru cele mai diverse segmente conexe domeniului energetic.

Programul conex expozițiilor

Interesul vădit față de expoziții este demonstrat de numărul mare de participanți din mai multe țări, care propun cea mai diversă ofertă de echipamente, mărfuri, materiale, tehnologii, servicii pentru domenii, dar și prezentări în standuri. Platformă unică de comunicare, expozițiile sunt însoțite de un program adițional, util pentru dezvoltarea afacerilor.

Programul de afaceri include seminare de specialitate, susținute de companiile participante și asociațiile profesionale. OGNES NORD SRL va organiza un seminar, susținut de reprezentantul Concernului Chemoform, Germania. Noi oportunități de finanțare a activităților de eficiență energetică și energie regenerabilă vor fi dezvăluite în cadrul seminarului cu același generic, organizat de PFAN.

Iar firma DI&TRADE ENGINEERING SRL va promova în cadrul unui seminar special o nouă direcție a activității sale, și anume, metode de izolare fonică și corecție acustică, precum și de modernizare a producției de ventilare.

În cadrul expoziției, la fel, se vor purta discuții cu specialiști, experți, reprezentanți ai ministerelor de resort, asociațiilor și organizațiilor de profil.

Inaugurarea oficială a expozițiilor MOLDENERGY și MOLDCONSTRUCT va avea loc la miercuri, 29 martie 2023, cu începere de la ora 11:00, la MOLDEXPO, pavilionul central (str. Ghioceilor nr.1, mun. Chișinău).

⚡️Urmărește știrile Agroexpert pe-> Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

⚡️ Urmărește știrile Agroexpert pe ->  Telegram  |  Viber  |  Facebook  |  Instagram  |  News letter!