Bayer – compania cu cel mai mare rating privind acțiunile de combatere a schimbărilor climatice

Articole

Bayer a primit cel mai mare rating pentru acțiunile sale privind schimbările climatice. Renumita organizație de rating Carbon Disclosure Project (CDP) a clasificat încă o dată Bayer în topul companiilor internaționale în ceea ce privește acțiunea climatică și gestionarea apei, acordându-i cel mai mare rating – „AA”, scrie agrointel.ro

În urma unui sondaj efectuat pe mai mult de 5.800 de organizații, s-a constatat că doar 182 dintre acestea au primit un rating „A” pentru acțiunile lor climatice și doar 72 pentru categoria de gestionare a apei. Datorită eforturilor îndelungate pentru a asigura disponibilitatea apei curate și a combate schimbările climatice, Bayer este văzut ca un lider mondial în ceea ce privește ambiția, acțiunea și transparența, fiind inclus în clasamentul CDP încă din 2005. 

În 2020, Bayer a apărut, pentru prima dată, și în clasamentul CDP Forest, care evaluează modul în care companiile gestionează riscurile și oportunitățile în ceea ce privește gestionarea pădurilor, raportează în mod transparent progresele și contribuie activ la refacerea pădurilor și a ecosistemelor, obținând un rating ridicat -„B”.

Источник: Agrointel.ro
обратно к списку