Expoziția ”POLAGRA FOOD 2021” va avea loc pe 4-6 octombrie

Articole

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), prin intermediului Programului Internațional Misiunea Cumpărătorului, vă invită la o vizită de studiu la unul dintre evenimentele-cheie din industria alimentară și HORECA din Polonia, care va avea loc în orașul Poznan, în perioada 4-6 octombrie 2021.

În cadrul misiunii veți avea posibilitatea de a vizita expoziția ”POLAGRA FOOD 2021”, să participați la evenimente B2B, ateliere de discuții cu experți în domeniu, seminare și întâlniri cu reprezentanții companiilor expozante, ateliere culinare etc.

Pavilioanele vor fi amenajate conform celor 3 compartimente de bază: alimente ce răspund preferințelor dietetice ale consumatorilor (FOOD), noi tehnologii care permit menținerea celor mai înalte standarde de siguranță în producția de alimente (FOODTECH), precum și soluții care îmbunătățesc activitatea restaurantelor și a facilităților de cazare (salonul HORECA). Organizatorii au găzduit în ultimii ani peste 100 de reprezentanți ai lanțurilor de retail din Algeria, Belarus, Belgia, Croația, Estonia, Franța, Israel, Italia, Liban, România, Rusia, Arabia Saudită, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și Regatul Unit.

Punctul forte al expoziției va fi expunerea de tehnologii pentru industria alimentară (mașini și linii complete pentru industria alimentară – carne, panificație, produse lactate și alte ramuri, precum și echipamente frigorifice, sisteme de filtrare, cofetărie și mașini de ambalat).

Organizatorii pun la dispoziție următoarele facilități: cazare pentru 2 nopți cu mic dejun inclus, intrare la expoziție, participarea la întrevederile B2B, acces la Congresul ”POLAGRA EXPORT MEETING”.

Participantul va acoperi o taxă de participare de 2500 MDL și biletul tur-retur.

Formularul de participare (vezi aici) și copia pașaportului se transmit până pe 22 septembrie 2021 la adresa: tatiana.ranga@chamber.md sau diana.lungu@chamber.md. Date de contact: Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții, tel.: 022 23 84 10 sau 022 21 07 25.

Urmărește știrile Agroexpert ->pe Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку