Tractoare în valoare de peste 200 000 EUR furate din curtea unei ferme din România

Articole

Două tractoare si un disc, în valoare de peste 200.000 de euro au fost furate, în noaptea dintre 2 si 3 septembrie, dintr-o fermă din satul Petroman, aflat la 30 de km de Timișoara.

Utilajele erau parcate într-o curte aflată chiar în centrul satului, iar lovitura a fost dată imediat după ce proprietarul s-a întors din câmp, la miezul nopții, și s-a culcat.

Sebastian, tânărul fermier păgubit, a explicat, sâmbătă 4 septembrie:

”Am venit pe la ora 24:00 cu tractorul și l-am parcat în fermă. Eu locuiesc chiar în centrul satului. Pe celălalt tractor îl aveam în curte de mai devreme. Am făcut duș, am mâncat și m-am pus în pat. Am adormit. Dimineață când m-am trezit, nu am mai găsit niciun tractor în curte. Nu se poate să intre cineva așa ușor în curte, să îți fure utilajele. Cred că sunt profesioniști, fiindcă se vede pe camerele de filmat de pe străzile din sat cum conduc tractoarele cu mare dexteritate. Se vede tot drumul cum pleacă cu ele”.

Cazul a ajuns pe mâna specialiștilor de la Biroul de Investigații Criminale Timiș și a fost transmis și tuturor subunităților Inspectoratului de Poliție Timiș, dar și Inspectoratului Poliției de Frontieră, IPJ Arad și IPJ Caraș Severin.

”Momentan mi s-a spus să aștept și să urmărim camerele, ce se mai observă pe ele. Poliția a cercetat filmările, are și niște piste. Sperăm să rezolve cazul și să îmi recapăt utilajele agricole”, spera tânărul fermier păgubit.

⚡️Urmărește știrile Agroexpert pe-> Telegram | Viber | Facebook | Instagram | News letter!

обратно к списку