Nuseed® - Randamentul înalt este doar începutul

Партнерские материалы

Pentru producători este esențială siguranța că hibridul semănat va genera o recoltă bună și profitabilă. Nuseed® colaborează cu producătorii, distribuitorii și procesatorii pentru a dezvolta hibrizi noi care să răspundă cerințelor pieței și pentru a oferi performanțe agronomice de top pentru recolte înalte.

Cu Nuseed® puteți alege hibridul de floarea soarelui potrivit pentru întreprinderea dvs. cu performanțe agronomice de top. În prezent, piața este orientată la necesitățile și beneficiile aduse consumatorilor, dar și la rentabilitatea dovedită pentru cultivatori - oferind randamente substanțial mai mari.

Hibridul nostru unic de floarea soarelui – Onyx® este conceput pentru a asigura semințe mari, distinctive, complet negre, solicitate pe piața produselor de cofetărie. Pionieratul nostru în producere combină randamente înalte și cea mai bună rezistență agronomică la condițiile de stres ce pot apărea în perioada de creștere.

Hibrid de floarea soarelui – Onyx®
Hibrid de floarea soarelui – Onyx®

Gama Onyx® combină toleranța la erbicide Clearfield® și Clearfield Plus® cu o rezistență excelentă la boli și o putere permanentă. Onyx® oferă pentru floarea-soarelui acele trăsături care vor genera profit pentru cultivatori și vor oferi exact ceea de ce are nevoie piața.

Hibrizii Nuseed® ConOil au o flexibilitate excelentă pe piață, oferind adesea multiple oportunități de marketing, inclusiv ideale pentru decorticare, precum și hrană pentru păsări, cu un bun raport între sâmbure și coajă. Acești hibrizi oferă cultivatorului mai multă încredere în zonele cu riscuri sporite.

Hibrizii Nuseed® ConOil
Hibrid de floarea soarelui – ConOil

Programele noastre pentru hibrizii linoleici de floarea soarelui cu conținut ridicat de ulei s-au dezvoltat rapid și, în sezonul 2021, putem oferi produse noi pe piață.

N4LM408_Linoleic
Hibrid de floarea soarelui - N4LM408_Linoleic

Programele noastre de inovare ne permit să identificăm genetica care poate satisface nevoile specifice ale pieței, să dezvoltăm markeri moleculari pentru selecție și să identificăm trăsături cheie pentru regiuni specifice de producție. Unul dintre produsele speciale din acest an, este hibridul N4HE115 ultra-timpuriu, cu conținut ridicat de ulei, care produce semințe oleaginoase mari și negre.

hibridul N4HE115
Hibrid de floarea soarelui – N4HE115 ultra-timpuriu

Sediul nostru regional, echipele locale, dar și cercetările avansate din țară au făcut ca Nuseed® să aibă o creștere rapidă în Europa. Echipa noastră europeană cu un grad înalt de pregătire se angajează să ofere servicii excepționale și noi oportunități. Fie că sunteți cultivator, distribuitor sau procesor, dorim să ne considerați un partener de nădejde. Colaborând cu centrul nostru global de cercetare și dezvoltare, echipa noastră regională lucrează pentru a maximiza banca noastră bogată de germoplasmă cu scopul de a oferi noi soluții clienților finali din Europa.

Pentru mai multe informații despre distribuitorii locali, contactați-ne pe info.eu@nuseed.com sau trimiteți-ne un mesaj pe Facebook NuseedMoldova.


Hibrid de floarea soarelui – N4H470 CLP_High Oleic

Источник: Agroexpert
обратно к списку